logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

REMS diamantové jádrové vrtací korunky LS (LASER) pro vrtání na sucho

Speciálně k vrtání na sucho s jádrovými vrtacími stroji s mikro-impulsní technikou. Univerzálně použitelné pro mnohé materiály. Ideální pro instalatéra. Univerzálně použitelné pro mnohé materiály, ručně vedené nebo s vrtacím stojanem.

Jednotný vnitřní připojovací závit UNC 1¼. Vrtací hloubka 320 mm. Speciálně vyvinuté, vysoce kvalitní diamantové segmenty s vysokým podílem diamantu a speciálním pojivem pro znamenitý vrtací výkon a zvláště dlouhou životnost. Ideální k univerzálnímu použití v železobetonu a zdivu. Diamantové segmenty s v pojivu umístěnými diamanty na rychlé, snadné a klidné navrtání.

Svařované laserem na plně automatických svařovacích zařízeních pro konstantně vysokou kvalitu svaru. Odolné vysokým teplotám - i při extrémním tepelném zatížení se segmenty následkem přehřátí neodpájí. Kroužek k snadnému uvolnění korunky, pro snadné uvolnění diamantové jádrové vrtací korunky, jako příslušenství. Pohon prostřednictvím pohonného stroje REMS Picus DP a vhodných pohonných strojů jiných výrobců s připojovacím závitem UNC 1¼ vnějším.

Více informací v samotné nabídce firmy REMS.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.