logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

DX-THERM – strop DX chladí místnost

Příjemná, komfortní pokojová teplota i v létě. Klimatizace místností je především v soukromých domech stále ještě drahou, spíše luxusní záležitostí.


To je dáno tím, že klasická chladicí technika vyžaduje na jedné straně vysoké náklady na instalaci a na straně druhé spotřebovává poměrně velké množství energie.

V létě se může DX-THERM při provozu s reverzibilním tepelným čerpadlem používat k plošnému temperování místnosti. Tepelná energie ve stoupajícím vzduchu je absorbována a odváděna vedeními ve stropě, jimiž proudí studená voda. Dennert dodává se stropem DX-THERM inteligentní a vyspělý systém, který udržuje stavební náklady na nízké úrovni, zaručuje energeticky efektivní provoz a současně velice příjemně temperuje Váš domov. To celé bez hluku a bez obtěžujících projevů průvanu jako u běžné klimatizace.

Inteligentní chlazení podporuje pocit pohodlí

Vědci vyzkoumali, že snížení pokojové teploty až o 5 °C v horkých letních dnech nejen zvyšuje výkonnost, ale také celkovou pohodu lidí.

Příští léto určitě přijde! Již dlouhou dobu přibývají statisticky vzato i v Německu horké dny s teplotami přes 30 °C. Právě tehdy se těšíme, až nastoupíme do příjemně klimatizovaného auta. Nebo až přijdeme do chladné kanceláře. Zastáváme názor, že byste se měli i ve svém vlastním domě cítit v každém ročním období komfortně.

Strop Dennert DX-THERM – výhody pro Vás, nejen v létě

  • Temperování místností bez nákladné chladicí techniky
  • Absorpce tepla bez průvanu po celé ploše stropu
  • Topení a chlazení v jednom systému
  • Vysoká hospodárnost
  • Řízení chlazení v jednotlivých místnostech
  • Snížení pokojové teploty až o 5 °C

Více o stropním systému DX-THERM.


Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG
logo Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG

Dennert Vám nabízí nejefektivnější sofistikovaný prefabrikovaný stropní systém (ne SPIROL) zaměřený na bytovou výstavbu. Do systému lze integrovat stropní topení/chlazení, vzduchotechniku, osvětlení atd. Nabízíme také největší výběr prefabrikovaných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.