logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sanace konstrukce Vápenky Čertovy schody

Celá rekonstrukce a sanace železobetonové konstrukce vápenky trvala týmu Starwork průběžně tři měsíce. Rekonstrukce proběhla v rámci modernizace celé výroby Vápenky Čertovy schody.

Celá rekonstrukce a sanace železobetonové konstrukce vápenky trvala týmu Starwork průběžně tři měsíce. Rekonstrukce proběhla v rámci modernizace celé výroby Vápenky Čertovy schody. Horní část sila vápenky tým připravil k přístavbě ocelové konstrukce třípatrové budovy, která zastřešila právě novou technologii pro výrobu vápna.

Mezi další dovednosti Starwork patří sanace železobetonových konstrukcí, průmyslových areálů a sanace bytových, veřejných, obchodních a dalších staveb. Projekt rekonstrukce vápenky se řadil k náročnějším sanacím. Tým se musel vypořádat při rekonstrukci s několika úkoly.

Při rekonstrukci tým připravil základové kapsy pro konstrukci přístavby ocelové konstrukce třípatrové budovy, pískoval železobeton poškozený karbonizací korozí armatury a navrtal a nalepil armatury. Potřebný byl také nástřik věnce torkretu a následovalo ještě samotné založení základových patek přístavby. Podívejte se na rekonstrukce ve fotoreportu.

Dalším sanačním projektem, který provedl tým Starwork, byla sanace nosných betonových konstrukcí (pilířů) Žďákovského mostu přes přehradu Orlík. Sanaci tým realizoval ve spolupráci s firmou TESAN. Starwork si zde hravě poradili i s nízkotlakými injektážemi nebo s ochranou konstrukcí externí lepenou uhlíkovou výztuží. Na sanaci konstrukce Žďákovského mostu se podívejte v dalším fotoreportu na http://starwork.cz/sanace/sanace-konstrukci-zdakovskeho-mostu.


STARWORK z lana cokoliv s.r.o.
logo STARWORK z lana cokoliv s.r.o.

STARWORK je tým profesionálů, který se specializuje na výškové práce a stavební práce ve výškách z lana, lešení a v těžko dostupných terénech. Jsme experti na Fasády, Střechy, Montáže a Sanace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.