logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

REHAU rozšiřuje závod v Jevíčku

Firma REHAU investovala zhruba 6,8 milionu Eur do rozšíření závodu v Jevíčku a vytvořila tím tak desítky nových pracovních příležitostí v regionu. Oficiální otevření se konalo 19. července 2019. REHAU Jevíčko je dodavatelem automobilového průmyslu již od roku 2011. S ohledem na růst poptávky byl postaven nový závod PEPSIN zaměřený především na montáže zadních spoilerů.

Budova s názvem PEPSIN, jejíž stavba započala v březnu 2018, se skládá z montážní, logistické a administrativní části. Prostor pro montáže zaujímá plochu 2 800 m2 a logistická plocha se rozkládá na 4 000 m2. Celkově v závodě PEPSIN najde uplatnění přibližně 170 nových zaměstnanců.

Původní a nový závod odděluje protipovodňový kanál. Ten by měl eliminovat případnou povodeň, která v minulosti již několikrát postihla severovýchodní část města Jevíčka. V modernizované budově probíhají montáže pro zákazníky, jakými jsou například Porsche, Audi, Škoda, Ford.

REHAU působí v České republice již 27 let. V roce 1992 byla založena obchodní centrála v Praze, v roce 1994 následovala v Moravské Třebové výstavba prvního závodu. O 17 let později byl otevřen závod v Jevíčku. REHAU během let opakovaně investovalo do svých českých poboček, které mají v současné době přes 1000 zaměstnanců.

REHAU je nezávislá a stabilní rodinná společnost s více než 20 000 zaměstnanci ve více než 170 pobočkách po celém světě. Již více než 70 let se REHAU soustředí na zpracování polymerů a usiluje o to, aby vyrobené produkty byly stále lehčí, pohodlnější, bezpečnější a efektivnější a dodává inovativní produkty do zemí celého světa.


REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.