logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stavební odvlhčovač snů

Je mnoho důvodů, proč si vybrat stavební odvlhčovač New Generation. Jaký je ten váš?

Stavební odvlhčovač snů

Silák do nepohody

Většina z nás má zkušenosti s využitím odvlhčovačů Dantherm při povodních, kdy tito výkonní a zároveň odolní pomocníci obstáli na výbornou. Pravdou je, že právě vynikající výsledky dosažené i v těchto extrémních podmínkách je katapultovaly na místo nejoblíbenějších odvlhčovačů nejen pro odvlhčování vlhkých prostor po povodních, ale i do ryze průmyslových míst, jako jsou sklady, výroba, ale také právě stavební průmysl.

Vlastně hned první pohled, který věnujete jakémukoli přístroji řady CDT New Generation, odhalí jeho vynikající ergonomické a mobilní vlastnosti. Mimo jiné přístroj umožňuje pohodlné nastavení výšky držadla. Snadná manipulace je pak samozřejmostí. Výrobce dokonce myslí i na riziko poškození při manipulaci. Díky tomu jsou některé rizikové části opláštěny speciálním plastem pro ochranu přístroje i okolního vybavení. Dostatečně velká kola příjemná pro manipulaci v prostoru snad ani netřeba zmiňovat, protože se samozřejmě předpokládají. Propracovanost detailů v této oblasti vás přímo nadchne. A není to jen stránka snadné manipulace a designu, kterou se mohou odvlhčovače řady CDT New Generation pyšnit.


PERFEKTUM Group, s.r.o.
logo PERFEKTUM Group, s.r.o.

Systémy úpravy a řízení vlhkosti vzduchu: Adiabatické zvlhčovače. Adsorpční odvlhčovače. Odvlhčovače - bazénové, průmyslové, komerční a domácí, stavební. Odvlhčování při výrobních procesech a skladování. Tvorba mikroklimatických vlhkostních zón. Dodavatel ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.