logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Se schodištěm od Dennerta si zařídíte své vysněné bydlení

Naše schodiště nabízíme v mnoha variantách a jeho konstrukci můžeme přesně upravit podle vašich představ. Zalomenou formu schodiště pro Vás připravíme stejně jako přímé schodiště či zvláštní provedení.



Naše schodiště vyrábíme se smyslem pro detail a s maximální přesností. Vestavba schodiště je v objektu provedena osvědčeným rychlým a přitom jednoduchým způsobem, většinou během hodiny.

Výhody

Téměř neomezená nabídka variant -díky inteligentní výrobě. Pro vaši individuální představu a plán nalezneme vždy to správné řešení. Je lhostejné, zda si vyberete 1/4- či 2/4- zalomené schodiště nebo přímé s vytvarovanou podestou. Dennert schodiště z prvků splní požadavky každé architektonické představy – každého nápadu.

Nepřekonatelná přesnost s perfektním finišem

Ve vlastním, typově optimalizovaném bednění můžeme vyrobit téměř každou schodišťovou formu. Naše promyšlená přesná technologie zajišťuje prvotřídní výrobek s tapetovatelným, perfektně vyhlazeným podhledem, přesně tvarovanými přechody mezi stupnicemi i podstupnicemi včetně napojení schodiště a podesty, plně bez přesazení.

Volný výběr schodišťových krytin

Pro všechna Dennert schodiště z prvků je typické přesné, pravoúhlé spojení jednotlivých stupnic a podstupnic, bez rušivých žlábků. Je na Vás, pro jakou krytinu se rozhodnete. Dlažbu či kobercový povrch lze položit na těleso schodiště snadno a bezpečně.

Optimalizovaný systémový element

Promyšleným komplexním systémem stavebních elementů dosahuje Dennert bezproblémovou montáž, stavebně-technickou funkci a maximální jistotu pro váš kvalitní dům.

Výjimečný servis na staveništi

Přesnost dodávek je pro Dennert samozřejmostí. Příjezd stavebního jeřábu na staveniště je přesně sladěn s nástupem kladečského mistra, poté je provedena bezchybná montáž. Pro zajištění plynulého a jistého postupu stavby dodává Dennert ke svým schodům i odpovídající stavební zábradlí.


Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG
logo Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG

Dennert Vám nabízí nejefektivnější sofistikovaný prefabrikovaný stropní systém (ne SPIROL) zaměřený na bytovou výstavbu. Do systému lze integrovat stropní topení/chlazení, vzduchotechniku, osvětlení atd. Nabízíme také největší výběr prefabrikovaných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.