logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Prezentační dny Field View firmy Callida, s.r.o.

Firma Callida, s.r.o. připravila pro projektové manažery, stavbyvedoucí, výrobní ředitele, technické dozory a manažery stavebních firem prezentační dny Field View. Budou konat 15. a 29. 1. 2015.

Společnost Callida, s.r.o. připravila pro projektové manažery, stavbyvedoucí, výrobní ředitele, technické dozory a manažery stavebních firem prezentační dny Field View, které se budou konat v termínech 15. a 29. ledna 2015 vždy od 9 do 12 hodin v sídle firmy Callida, Kloboučnická 24, Praha 4. Účast není zpoplatněna, je však potřeba vyplnit přihlášku. Počet míst je omezený.

Prezentační dny Field View budou mít podobu workshopu, kdy účastníci akce si budou moci sami vyzkoušet v praxi, jak funguje mobilní aplikace Field View. Tato inovativní technologie zásadně mění a urychluje sběr a následnou distribuci důležitých informací ze stavby. Pomocí tabletu lze jednoduše sbírat data, pracovat s nimi a sdílet je s ostatními spolupracovníky. Díky tomu je evidence nedodělků, změn, chyb nebo poškození velice snadná a hlavně bez nutnosti dalšího papírování. Veškeré informace jsou v digitální podobě tudíž lehce dohledatelné a vždy po ruce.

V průběhu workshopu bude každému účastníkovi zapůjčený tablet s aplikací Field View a s půdorysem budovy. Sám pak bude v prostorách budovy odhalovat místa určená k opravě, pořídí fotodokumentaci, založí nový úkol a odešle. Posléze se na portálu Field View vyhodnotí přehled zadaných úkolů, a to bez zdlouhavého stahování dat a třídění resp. zadávání úkolů.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.