logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Heluz se na Conecu pokusí získat zlatý hattrick

Třetí Zlatou plaketu v řadě za sebou se HELUZ pokusí získat s nosným roletovým a žaluziovým překladem na bratislavském veletrhu CONECO/RACIOENERGIA 2011.

Veletrhu, který se koná ve dnech 29. 3. – 2. 4. 2011 v areálu Incheba Expo Bratislava se HELUZ zúčastňuje pravidelně, Zlatou plaketu se jim v roce 2009 podařilo získat za broušené cihelné bloky Supertherm STI SB a v roce 2010 za broušené cihelné bloky HELUZ Family a komínové systémy.

Letos se soutěžního klání zúčastní s nosným roletovým a žaluziovým překladem HELUZ.

Nosný roletový a žaluziový překlad HELUZ je ucelený keramobetonový výrobek se schránkou pro osazení venkovních rolet a žaluzií. Představuje kompletní systém se zabudovanou tepelnou izolací, snadnou montáží a možností osadit venkovní stínicí systém kdykoli během užívání stavby. Díky tomuto jedinečnému řešení získal před měsícem Zlatou cenu České stavební akademie v soutěži Stavební výrobek – technologie roku.

Mimo soutěžní výrobek představí HELUZ na CONECU i nepálené cihly HELUZ Nature Energy, k vidění budou též cihelné komíny a ukázka tří způsobů lepení broušených cihel.

Veletrh CONECO, jež má za sebou již 32letou historii, je největším a nejvýznamnějším veletrhem konaným na Slovensku. Pravidelně se ho účastní více jak 600 firem z desítky různých zemí, v roce 2010 jej navšívilo více jak 150 000 zájemců. „Coneco považujeme za prestižní záležitost a získaných ocenění si zde velmi vážíme,“ kometuje účast na veletrhu obchodní ředitel Ing. Jan Krampl. Padesátimetrový stánek společnosti HELUZ najdou zájemci na letošním ročníku v hale B0 pod číslem 402.

__________________________________________________________________________________________________________

HELUZ SA NA CONECU POKÚSI ZÍSKAŤ ZLATÝ HATTRICK Tretiu Zlatú plaketu v poradí sa na bratislavskom veľtrhu CONECO/RACIOENERGIA 2011 pokúsi získať spoločnosť HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Na veľtrhu, ktorý sa koná v dňoch 29. 3. – 2. 4. 2011 v areáli Incheba Expo Bratislava, sa HELUZ zúčastňuje pravidelne. Zlatú plaketu získal v roku 2009 za brúsené tehlové bloky Supertherm STI SB a v roku 2010 za brúsené tehlové bloky HELUZ Family a komínové systémy. Tento rok sa súťažného súperenia zúčastní s nosným roletovým a žalúziovým prekladom HELUZ. Roletový a žalúziový preklad HELUZ je ucelený keramobetónový výrobok so schránkou na osadenie vonkajších roliet a žalúzií. Ide o polyfunkčný preklad, ktorý je nosný, má zabudovanú tepelnú izoláciu a pohľadové strany vybavené tehlovým obkladom. Jeho veľkou výhodou je jednoduchá montáž a možnosť osadiť vonkajší tieniaci systém kedykoľvek počas využívania stavby. Vďaka tomuto jedinečnému riešeniu získal pred mesiacom Zlatú cenu Českej stavebnej akadémie v súťaži Stavebný výrobok – technológia roku. Okrem súťažného výrobku predstaví HELUZ na CONECU aj nepálené tehly HELUZ Nature Energy. Návštevníci veľtrhu budú mať možnosť vidieť aj tehlové komíny, ukážku troch spôsobov lepenia brúsených tehál a ďalšie materiály pre hrubú stavbu. Veľtrh CONECO, ktorý má za sebou už 32-ročnú históriu, je najväčší a najvýznamnejší veľtrh organizovaný na Slovensku. Pravidelne sa ho zúčastňuje viac ako 600 firiem z desiatky rôznych krajín. V roku 2010 ho navštívilo viac ako 150 000 návštevníkov. „Coneco považujeme za prestížnu záležitosť a tu získané ocenenia si veľmi vážime,“ komentuje účasť na veľtrhu obchodný riaditeľ Ing. Jan Krampl. Stánok spoločnosti HELUZ s rozlohou 50 m2 nájdu návštevníci tohtoročného Coneca v hale B0 pod číslom 402. O spoločnosti HELUZ Spoločnosť HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. vznikla v roku 1992. Vlastní celkom osem výrobných prevádzok v troch lokalitách. V Dolnom Bukovsku, kde sídli aj centrála spoločnosti, je tehliarska výroba, výroba stropných konštrukcií, výroba roletových prekladov a výroba tehlových komínov. V Hevlíne pri Znojme sú dva výrobné závody na kompletný tehliarsky sortiment a v Libochoviciach neďaleko Prahy je tehelňa a paneláreň. Spoločnosť je najväčším českým výrobcom tehliarskeho tovaru. Vyrába a dodáva komplexný tehlový systém pre hrubú stavbu, tzn. tepelnoizolačné tehlové bloky pre obvodové murivo, tehly pre nosné, priečkové a akustické murivo, keramické stropy a preklady, nosné preklady pre vonkajšie tieniace systémy, keramické stropné panely, tehlové komíny, tehlové obkladové pásiky a nepálené tehly.
HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.