logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Změny v sortimentu HELUZ přinesou zjednodušení a zrychlení dodávek

Změny ve svém sortimentu provedl v průběhu podzimu největší tuzemský výrobce cihelného materiálu, společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Úpravy v nabídce přinesou především zjednodušení a zpřehlednění výběru a zrychlení dodávek na stavbu. Veškerá kompatibilita jednotlivých cihelných systémů přitom zůstane zachována.

HELUZ tak reaguje na zvyšující se nabídku svých produktů, která během posledních několika let narostla především díky každoročním inovacím. „Neustále pracujeme na zdokonalování stávajících a vývoji nových perspektivních výrobků, naše nabídka se tedy každoročně rozšiřuje. Při příliš velké šíři sortimentu však dochází k prodlevám mezi výrobou jednotlivých druhů produktů a zákazníci se také v tak velkém množství zboží hůře orientují. Zeštíhlení sortimentu pomůže snazší orientaci a umožní zásobit sklad větším množstvím aktuálně prodávaného zboží, což přinese také zrychlení dodávek na stavbu,“ vysvětluje Ing. Jan Krampl, obchodní ředitel společnosti HELUZ.

Zákazníkům změny v sortimentu žádné starosti nepřinesou, neboť vyřazeny byly produkty, které mají přímou náhradu v nových řadách, např. dříve prémiová řada STI či cihelné bloky v pevnosti P15 zděné na klasickou maltu. Plně je nahrazují cihly řady Family, které jsou broušené, vyrábí se v pevnosti P10 a při zdění na celoplošné lepidlo dosahují vyšší výpočtové a charakteristické pevnosti zdiva. Proti cihlám řady P15 mají také několikanásobně vyšší tepelněizolační parametry. Zjednodušuje se také sortiment komínových systémů, kde byla sjednocena cena běžných šamotových komínů Klasik a nových izostatických prémiových komínů Izostat DUO s tenkostěnnou izostatickou vložkou nové generace, které jsou určené pro všechny typy paliv, spotřebičů a druhy staveb. Z nabídky tak mohl být vypuštěn kvalitativní a cenový mezičlánek – systém Multi.

Změny uvítají i prodejci stavebnin. Budou moci snáze držet sortiment na skladě a budou ho mít k dispozici pro potřeby případného rychlého doplnění materiálů pro zákazníky. Ti tak rychleji seženou chybějící produkt. Veškeré výrobky, které byly vyřazeny z běžné nabídky a nejsou běžně skladem, jsou dále nabízeny jako výrobky na zakázku.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.