logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

GoodWe představuje aktualizaci firmwaru pro hybridní měniče na českém trhu

Výrobce měničů GoodWe oznámil významný pokrok uvedením aktualizace firmware, která je šitá na míru výhradně pro hybridní měniče GoodWe 5-10kW ET PLUS+ na českém trhu. Tato aktualizace je výsledkem spolupráce mezi společností GoodWe a jejím dlouhodobým distribučním partnerem, BayWa r.e. v České republice, ve spolupráci s technickým ředitelem Ing. Petrem Varmužou a angažovaným týmem technické podpory.

Nový firmware DSP 11 a AMR 27 posunuje výkon měniče na novou úroveň. Umožňuje fotovoltaickému systému rychleji reagovat na změny v energetické poptávce a podmínkách sítě, což zajišťuje efektivní výrobu a dodávku energie pro vlastní spotřebu.

Co se zlepšilo?

Možnost přetížení: Firmware přináší 20% zvýšení výstupní kapacity pro každou jednotlivou fázi měniče. Zejména model GW10K-ET s nominálním výkonem 10 kW může nyní dodat výkon do jedné fáze 4 kW, což je významné zlepšení oproti předchozí limitované hodnotě 3,3 kW. Tato funkce, dostupná pouze v rámci českého nastavení, umožňuje asymetrické výstupy energie. To znamená, že uživatelé mohou efektivněji využívat solární a akumulovanou energii pro vlastní spotřebu.

Rychlá odezva: Aktualizovaný firmware zajišťuje rychlejší reakce měničů na změny zátěže nebo výroby energie. Tato aktualizace firmware se vztahuje na sérii měničů ET PLUS+ s výkonem od 5 do 10 kW.

V GoodWe věříme ve spolupráci a úzce spolupracujeme se svými místními partnery, abychom porozuměli a zohlednili specifické potřeby trhu. Aktivní spoluprací s našimi distributory jsme schopni vyvíjet řešení, která skutečně rezonují s trhem. Jsme nadšeni, že představujeme na český trh novou aktualizaci pro naši sérii měničů ET Plus, která poskytuje našim uživatelům efektivnější a inovativní energetické úložiště,“ uvedl Ali Bouattour, technický ředitel GoodWe EMEA.

Jak získat aktualizaci firmware:

Pro získání této aktualizace firmware pro měniče GoodWe 5-10kW-ET PLUS+ mohou instalační firmy využít možnost aktualizaci provést pomocí Bluetooth donglu, který je součástí balení střídačů, nebo požádat o vzdálenou aktualizaci od technické podpory společnosti GoodWe, BayWa r.e. CZ nebo od dalších partnerů.

Pro další podrobnosti ohledně aktualizace firmware a technické podpory kontaktujte naši místní technickou podporu na adrese service.cz@goodwe.com (v mailu, prosíme, uvést sériové číslo). Zákazníci společnosti BayWa r.e. se mohou obrátit na adresu podpora@baywa-re.cz. Můžete si být jisti, že tato aktualizace v žádném případě neohrozí záruky produktu ani prodejní služby.


O společnosti GoodWe:

GoodWe je předním světovým výrobcem fotovoltaických měničů a poskytovatelem chytrých energetických řešení, který je uveden na Šanghajské burze (kód: 688390). Společnost GoodWe má více než 4 600 zaměstnanců ve více než 20 různých zemích a v roce 2021 byla považována za třetího nejlepšího dodavatele hybridních měničů na světě podle společnosti Wood Mackenzie. Společnost má kumulativní dodávku více než čtyř milionů měničů a instalaci 52 GW ve více než 100 zemích a regionech. S dosažením sedmi po sobě jdoucích ocenění „All Quality Matters“ od společnosti TÜV Rheinland a pravidelným umísťováním na špičku v oblasti celkové produktové kvality je portfólio produktů a řešení společnosti GoodWe pro rezidenční, komerční a velké fotovoltaické systémy zaručeno, že poskytne vysoký výkon a spolehlivou kvalitu napříč celým spektrem. Pro více informací navštivte goodwe.com.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.