logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chcete nová plastová okna rychle a bez starostí? Ušetřete si čas i peníze a vsaďte na Okna Hned

Nová plastová okna výhodně na okna-hned.cz
Nová plastová okna výhodně na okna-hned.cz

Obecné výhody plastových oken, jako přívětivá cena, snadná údržba nebo široký výběr odstínů, jsou všeobecně známé. Jak si ale v široké nabídce vybrat správně, pokud nechcete hodiny a hodiny porovnávat do detailů každý parametr? Vsaďte na ověřeného hráče na trhu.

Reklama

Zákaznické recenze napoví

Při rozhodnutí o pořízení nových plastových oken může být prvním odrazovým můstkem pro váš výběr porovnání prodejců. Ať už je vaším hlavním kritériem cena, záruka kvality nebo spokojenost ostatních, vyplatí se vydat na srovnávače typu Heuréka, Zbozi.cz nebo Google Nákupy.

Právě na Heuréce nyní dosahuje hranice spokojenosti 100 % pouze český e-shop Okna Hned, který se zaměřuje na prodej i zakázkovou výrobu plastových oken a dveří.

Čím si e-shop takto vysoké hodnocení zasloužil?

Kromě toho, že Okna Hned se soustředí na nákupy ve velkých sériích s důrazem na efektivní ekonomiku provozu, které jim dovolují nabízet plastová okna za výhodné ceny, jsou tu i další důvody:

  • Garance vrácení peněz celých 30 dní
  • Rychlé dodání skladových oken už do druhého dne
  • Certifikace dle norem a ověření kvality APEK
  • Možnost si své okno přesně nakonfigurovat

Pokud tedy nechcete řešit výběr do extra detailů, s nákupem oken na Okna Hned získáte jistotu rychlého dodání nového okna v deklarované kvalitě a vynikajícím poměrem cena/výkon. A to není vše.

Ověřeno zákazníky okna-hned.cz
Ověřeno zákazníky okna-hned.cz

Vlastní okno si můžete nakonfigurovat během pár kliknutí

Kalkulátor oken na míru
Kalkulátor oken na míru

Potřebujete plastové okno nestandardních rozměrů nebo si chcete porovnat více možností? I tento požadavek lze jednoduše vyřešit. Okno si můžete jednoduše nakonfigurovat pomocí online kalkulátoru oken na míru.

Kalkulátor oken na míru vám nejen okamžitě řekne cenu, ale také umožní vyzkoušet a porovnávat, jak výslednou cenu okna ovlivní změna v profilu, typu či barvy okna nebo zasklení. Samozřejmostí je také výběr doplňků jako parapet nebo žaluzie.

Kolik specifikací a variant si v něm vyzkoušíte, už je na vás. Jakmile máte vybráno, okno jde přímo do výroby. Záloha na jeho výrobu je pak v drtivé většině pouze 500 Kč.

To vše online, bez nutnosti registrace, volání nebo vyplňování složitých poptávkových formulářů.

Co můžete čekat z hlediska kvality?

A nyní konečně trochu těch vlastností a parametrů. Na Okna Hned si totiž můžete vybrat jak profily a zasklení zaměřené především na přívětivou cenu (TROCAL), tak inovativní profilové systémy třídy A zaměřené na vysokou tepelnou izolaci (VEKA).

Okna na míru

U oken na míru si můžete vybrat z německých profilů TROCAL 70, VEKA SOFTLINE70 a VEKA SOFTLINE82.

Právě sedmikomorový systém VEKA SOFTLINE82, s tloušťkou stěny 3 mm (třída A – DIN EN 12608) a třemi těsněními chránícími před chladem, vlhkostí i hlukem, reprezentuje energeticky úsporný systém.

Ten nabízí trojsklo se součinitelem prostupu tepla Ug = 0,5 W/(m2.K). To lze na přání i změnit až na hodnotu 0,4 (dle certifikátu). Navíc lze na přání také použít meziskelní rámečky Swisspacer Ultimate, nebo Swisspacer Advance. Stavební hloubka je 82 mm, která nabízí univerzální využití jak u novostaveb, tak rekonstrukcí. Díky těmto vlastnostem jsou vhodné také pro nízkoenergetické a pasivní domy.

Možnosti konfigurace si můžete prohlédnout ZDE.

Průřez rámem VEKA SOFTLINE82
Průřez rámem VEKA SOFTLINE82
Průřez rámem okna Trocal
Průřez rámem okna Trocal

Skladová okna

Tyto okna jsou v základu vyrobena z německého pětikomorového profilu Trocal a reprezentují právě zmiňovanou ekonomickou volbu. Zasklená jsou izolačním dvojsklem Pilkington a okovaná certifikovaným bezpečnostním kováním MACO MULTI-MATIC. Okna jsou certifikována německou zkušebnou ift Rosenheim i českým Centrem stavebního inženýrství a splňují evropské normy.

Konečný výběr profilu a zasklení tak záleží hlavně na vašich požadavcích.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.