logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jaký byl letošní Týden facility managementu?

Asociace IFMA CZ uspořádala již XVII. ročník prestižní akce Týden facility managementu, která se uskutečnila ve dnech 13. - 16. listopadu 2017 v Praze a nesla motto Služby a Lidé.

Reklama

Záštitu nad akci udělili: Ministerstvo obchodu a průmyslu - ministr Jiří Havlíček, Hospodářská komora České republiky - prezident Vladimír Dlouhý, Svaz podnikatelů ve stavebnictví - prezident Václav Matyáš, Hlavní město Praha - radní Karel Grabein Procházka.

Také tento ročník přinesl všem zájemcům o obor Facility management bohatý program, jehož vrcholnou akcí byla konference IFMA CZ v úterý 14. 11. 2017 spolu se slavnostním "after party" večerem spojeným s udělováním cen FM AWARDS 2017. Cílem veřejné neanonymní soutěže je podpořit nejlepší řešení a seznámit nejširší odbornou veřejnost s významnými projekty a osobnostmi v oboru. Ceny byly uděleny v kategoriích Projekt roku, Osobnost roku, Studentská práce roku, Odborná práce roku a Cena prezidenta 2017 za přínos oboru.

Součástí týdenní akce je bohatý doprovodný program, který byl obohacen o odborný workshop na téma: GDPR a jeho důsledky pro obor FM organizovaný odborným portálem TZB-info.cz. Odborným garantem byl RNDr. Jiří Kopačka, konzultant - Pověřenec pro ochranu osobních údajů. Diskuze byla zaměřena na legislativní rámec a změny oproti zákonu č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, vysvětlení pojmů „Běžné“ a zvláštní osobní údaje, představení principů, které chce nařízení prosadit nebo jaké sankce nás čekají při nedodržení legislativní povinnosti.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.