logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chcete, aby vaše firma byla víc „eko“? Pronajměte si udržitelné čisticí rohože

Udržitelnost je základním pilířem mezinárodní společnosti Lindström, která se zabývá pronájmem čisticích rohoží, pracovních oděvů a dalších textilií pro různá odvětví.

Proč si na pracoviště pořídit vstupní a venkovní čisticí rohože?

Čisticí rohože zachytí až 90 % nečistot a vlhkosti z obuvi, díky čemuž je interiér čistější a bezpečnější. Rohože jsou navíc zajímavým designovým prvkem - mohou být opatřeny logem firmy, navigačním značením nebo jakýmkoliv jiným prvkem. Jsou dostupné v různých tvarech a velikostech.

V Lindström vám navrhnou rohože před dveře i čisticí zóny do interiéru na míru a následně vám je pronajmou. To znamená, že je v pravidelných intervalech mění za čisté a starají se o jejich kompletní čištění i údržbu. Služba pronájmu firmám šetří spoustu starostí i financí.

Čisticí rohože Lindström z recyklovaných materiálů

Udržitelnost se promítá do celého cyklu pronájmu rohoží od jejich výroby přes údržbu až po recyklaci. Rohože Lindström jsou vyrobeny z recyklovaných PET lahví, díky čemuž jsou nejen ekologičtější, ale i odolnější a mají delší životnost. Během procesu výroby je navíc kladen důraz na minimalizaci emisí skleníkových plynů.

Ekologická údržba a recyklace pro udržitelný rozvoj

Údržba rohoží probíhá v průmyslových prádelnách, které zajišťují maximální čistotu při minimální spotřebě energií, vody a čisticích prostředků. Lindström navíc rohože opravuje, čímž prodlužuje jejich životnost.

Pokud je již rohož poškozena příliš, Lindström se postará o její ekologickou likvidaci a v duchu cirkulární ekonomiky z ní vyrobí další produkty. Vyřazenou rohož automaticky nahradí novou, takže se opravdu nemusíte vůbec o nic starat.

Ekologické čisticí rohože


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.