logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sanitární kabinky Sanela: bezkonkurenční kvalita a vysoká odolnost

Hledáte opravdu kvalitní řešení veřejných toalet a společných převlékáren? Vsaďte na sanitární kabinky a příčky českého výrobce Sanela, které vás mile překvapí svou bezkonkurenční kvalitou.

Stěny jsou vyrobeny z kvalitních dřevotřískových desek o tl.18 mm, 25 mm a nechybí ani špičkové nerezové kování AISI 304. Tato kombinace zajišťuje kabinkám odolnost a dlouhou životnost.

Na dveřích nechybí nerezový zavírač s praktickým označením obsazeno/volno. Dveře i příčky dodává výrobce Sanela ve 2 základních barvách - bílá a šedá. Za příplatek je však možné domluvit i jiné barevné provedení.

Sanela myslí také na interiéry s vyšší vlhkostí, jako jsou např. sprchy v bazénech, sportovištích nebo v kempech, ale také převlékárny v bazénech nebo wellness. I tady se může Sanela pochlubit svou bezkonkurenční kvalitou materiálu i provedení.

Příčky jsou vyrobeny z voděodolného laminátu HPL o tl.12 mm, který je hygienicky nezávadný. Tento materiál je známý nejenom svou odolností vůči vlhkosti a vodě, ale také odolností vůči nárazu, tlaku, chemikáliím a poškrábání, což zajišťuje dlouhou životnost a minimalizuje potřebu údržby.

Maximální kvalitu zajišťuje také nerezové kování AISI 304. Tato volba nejenže poskytuje moderní a elegantní vzhled, ale také zaručuje vysokou odolnost vůči korozi a nepříznivým povětrnostním podmínkám. To je zvláště důležité v případech, kdy jsou kabinky umístěny venku.

Jedním z klíčových prvků, kterým se sanitární kabiny Sanela výrazně odlišují od konkurence, je osobní přístup a zaměření na individuální potřeby zákazníka. Každá výroba kabinek je totiž unikátní, a to díky úzké spolupráci se zákazníky a preciznímu zaměření interiéru pracovníky společnosti Sanela.

Více informací


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.