logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Na jaké certifikáty se zaměřit při nákupu hotelových matrací?

Hotelové matrace musí obstát v náročném provozu. Proto se při výběru kromě pohodlí a kvality zaměřte také na jejich certifikáty. Jaké jsou nejdůležitější?

Certifikáty matracím vystavují externí instituce, takže jsou udělovány objektivně. Díky certifikátům se můžete lépe zorientovat v široké nabídce matrací pro hotely a zjistit, které modely zajišťují maximální bezpečnost, zdravotní nezávadnost i minimální dopady na životní prostředí.

Mezi nejdůležitější certifikáty patří

ISO 9001: Řízení výroby a výrobní procesy jsou certifikované podle norem ISO 9001.

Öko-Tex Standard 100: Tento mezinárodní certifikační systém pro textilie zaručuje, že ve výrobcích nejsou přítomny látky, které jsou toxické či škodlivé pro lidi a životní prostředí.

Certifikace FSC®: Jde o systém sledování a garance původu materiálu. Certifikát prokazuje, že výrobky pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.

FIRA: Tento certifikát se uděluje textiliím, které splnily podmínky testu na nehořlavost.

SANITIZED: Certifikovaná antibakteriální pěna SANITIZED chrání postelovou matraci před mikroorganismy, houbami, plísněmi i zápachem.

SIMALFA: Jde o název certifikovaného, zdravotně nezávadného a vodou ředitelného lepidla na přírodní bázi, které se používá při výrobě těch nejlepších matrací. Běžná lepidla uvolňují těkavé látky, které dráždí sliznice a pokožku.

Kvalita, zdravotní nezávadnost a vysoký ekologický standard jsou základní pilíře výroby hotelových matrací Materasso, které se pyšní všemi uvedenými certifikáty. Všechny výrobky Materasso Hotels jsou navíc lékařsky testované.

Certifikáty matrací Materasso Hotels


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.