logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Úspora času a kvalitnější návrh díky prvkům výrobce Schöck

Integrace BIM knihoven vestavných prvků výrobce Schöck do nejnovější verze BIM softwaru Allplan 2023

Společnost ALLPLAN, globální poskytovatel BIM řešení pro AEC odvětví, oznámila integraci BIM knihoven vestavných prvků výrobce Schöck do nejnovější verze svého BIM softwaru Allplan 2023. Zvláštností nového řešení je, že Allplan má přístup k denně aktualizovaným produktovým datům výrobce. Tím se eliminuje možnost náhodného použití zastaralých údajů o výrobcích, což vede ke zvýšení kvality návrhu.

"Jsme rádi, že společnost Schöck Bauteile GmbH je první, kdo integruje své BIM knihovny včetně údajů o výrobcích a čísel materiálů do systému Allplan 2023, čímž podporuje integrovaný BIM pracovní postup od návrhu až po stavbu.", říká Eduardo Lazarotto, senior viceprezident pro produkty a strategii společnosti ALLPLAN.

BIM je základem pro stavební projekty realizované s ohledem na náklady, a to díky optimalizaci pracovních postupů a úspoře času během navrhování a výstavby. Díky integraci BIM knihoven firmy Schöck do systému Allplan 2023 se digitální pracovní postupy dále zlepšují: Inženýři pracují v Allplanu ve svém známém standardu. Zdlouhavé vyhledávání vestavných prvků jsou minulostí. Nové jsou i úrovně podrobností, které lze nastavit individuálně a automaticky přizpůsobit měřítku.

Dále je možné i uložit vestavné prvky v jednom kroku a zarovnat je s příslušným prbkem. Díky integraci BIM knihoven od společnosti Schöck je k dispozici hladce integrovaný pracovní postup od návrhu až po výstavbu, který kromě flexibilního způsobu práce zvyšuje i kvalitu návrhu a šetří čas a náklady.

Více informací


Allplan Česko s.r.o.
logo Allplan Česko s.r.o.

Společnost ALLPLAN jako globální poskytovatel BIM řešení pro AEC průmysl pokrývá celý proces plánování a výstavby od počátečního návrhu až po plánování realizace stavby a prefabrikovaných konstrukcí. Díky pracovním postupům vytvářejí uživatelé dokumenty ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.