logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Video: Automatizace v průmyslu. Loxone snadno integruje pohony, senzory a ventily Belimo

Jak řídit MaR maximálně efektivně? Odpověď přináší nové produkty Loxone - Belimo Tree a Air. Díky nim lze inovativní produkty Belimo snadno integrovat do automatizace budov. Více ve videorozhovoru.

Belimo trhu dodává řadu inovativních provozních zařízení HVAC. Spolehlivé pohony klapek zajišťují nižší spotřebu energie, senzory HVAC poskytují spolehlivá a přesná měření, regulační ventily optimálně řídí průtok... Nyní mohou tyto vysoce kvalitní produkty čerpat z výhod systému inteligentní automatizace Loxone.

Novinky Belimo Tree a Belimo Air jsou bránou pro rychlé připojení až 16 produktů Belimo. Snadná integrace poskytuje řídicímu systému Loxone důležitá data, která umožňují ovládání i velmi rozsáhlých systémů. Toto řešení otevírá nové možnosti automatizace zejména v průmyslovém sektoru.

A to i ve stávajících budovách, které chtějí a potřebují šetřit za energie! Kromě drátového Tree řešení je totiž možné zvolit i bezdrátovou Air instalaci. Výsledkem je jednoduchá a cenově přístupná automatizace pro každou budovu.

„Jsme rádi, že Loxone udělal tento další krok pro automatizaci velkých budov. Pod celosvětovým tlakem na úspory a efektivitu bude automatizace jejich nezbytnou součástí,“ zmiňuje Filip Hajšo, obchodní ředitel Belimo CZ.

Sběrnice MP-Bus zajišťuje maximální flexibilitu každého projektu. Z přímé integrace v provozu těží mimo jiné facility manageři a správci budov. „Díky komunikaci MP-bus dostává správce chybová hlášení. Pokud nezavře klapka, rovnou ví, že došlo například k jejímu vzpříčení. A může tak efektivně řešit konkrétní problém,“ dodává Hajšo.

Pro zajímavost: Věděli jste, že Loxone jedním z pouhých dvou systémů, které plně podporují protokol MP-Bus?

Více o integraci


Loxone s.r.o.
logo Loxone s.r.o.

Loxone je systém pro inteligentní elektroinstalace. Přináší pokročilé ovládání a automatizaci technologií budov do komerčních projektů i domácnosti. Stínění, topení, osvětlení, chlazení, závlaha, přístupový systém, alarmy, audio, FVE, ventilace... vše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.