logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nyní v našem sortimentu - Podlahové myčky

Podlahové mycí stroje Lavor se stojící či chodící obsluhou usnadní úklid ve firmách i domácnostech.

Usnadněte si úklid s podlahovými myčkami. U nás můžete vybírat ze strojů značky Lavor s chodící i sedící obsluhou. Najdete mezi nimi profesionální podlahové myčky a čistící stroje na podlahy vhodné pro velmi zatěžované prostory ve firmách, které lze použít pro podlahové plochy až 3 000 m2 a více. Tyto podlahové myčky jsou opatřeny aku pohonem pro neomezené mytí podlah nezávisle na blízkosti zdroje elektrické energie. Jsou vhodné pro provozy jako jsou wellness a fitness centra, zdravotnická zařízení, školy, prodejny i výrobní firmy.

Domácnosti oproti tomu ocení lehčí kompaktní stroje, které potěší jednoduchou obsluhou a snadnou manipulací.  

Obraťte se na nás pro pomoc s výběrem, odborným a technickým poradenstvím. Jsme exkluzivním a autorizovaným obchodním zastoupením italské značky Lavor, která dodává vysoce kvalitní profesionální mycí stroje na podlahy, tlakové myčky, parní čističe i vysavače.

Víc informací o podlahových myčkách


Centrum Vytápění - RJ Trading s.r.o.
logo Centrum Vytápění - RJ Trading s.r.o.

Internetový obchod s širokou nabídkou kotlů, krbových kamen, tepelných čerpadel, kachlových kamen, sporáků na tuhá paliva, vysavačů popela ad. Poskytujeme odborné i dotační poradenství. Vzorková prodejna v Táboře.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.