logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Čistící rohože s logem vaší společnosti od Lindström

Vaše logo reprezentuje vaši firmu, proto hledáte další originální místo, kam jej umístit? Co třeba na kvalitní čistící rohože na míru od Lindström?

Čistící rohože s logem vaší společnosti od Lindström

Společnost Lindström vyrábí originální designové rohože na míru a je zcela na vás, jak budou rohože vypadat. Vytvořte si kvalitní reklamní rohože s vaším logem, které můžete poskytnout obchodním partnerům, nebo dokonalé rohože na míru s logem vaší společnosti, aby zdobily vchod do budovy firmy.

Rohože s logem pak můžete umístit také do zasedacích místností, jako naváděcí mechanismus v obchodních domech či do dětských koutků v restauracích nebo obchodních domech. Fantazii se meze nekladou.

Největší výhodou, kterou vám Lindström čistící rohože nabídnou, je služba pronájmu rohoží. Nejen, že si můžete rohože vymyslet přesně takové, jaké je chcete, a Lindström se postará o jejich výrobu, ale následně se také postará o to, aby byly rohože vždy čisté a připravené k použití.

Objevte dokonalé pohodlí se službami Lindström!


Lindström Czech Republic
logo Lindström Czech Republic

Společnost Lindström patří mezi přední evropské textilní servisní společnosti s více než 170letou tradicí. Nabízí vše pro čistotu a design interiérů, firemní odívání a ochranu zaměstnanců.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.