logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Maďarský kolos hledá české dodavatele. Chystá projekty za miliardy

Jeden z největších středoevropských koncernů – maďarský ropný a plynárenský gigant MOL hledá v České republice dodavatele pro své nové projekty za desítky miliard korun.

Reklama

MOL Group hledá v Česku dodavatele pro rekonstrukci stávajících a výstavbu nových projektů. Foto: Northfoto, Shutterstock.com
MOL Group hledá v Česku dodavatele pro rekonstrukci stávajících a výstavbu nových projektů. Foto: Northfoto, Shutterstock.com

Maďarská centrála MOL Group nedávno oslovila zahraniční kancelář CzechTrade v Budapešti. V Česku chce najít dodavatele z oblasti strojírenství, stavebnictví a chemického průmyslu pro rekonstrukci stávajících i výstavbu nových projektů.

Tyto projekty patří do strategie Downstream 2022 a jejich investiční hodnota dosahuje 4,5 miliardy dolarů (do roku 2030).

Prvním krokem v Downstream 2022 je vytvoření databáze dodavatelů, kteří budou schopni dodávat požadované výrobky nebo služby.

Zájemci o zařazení do seznamu potenciálních dodavatelů se mohou hlásit do 5. prosince 2017.

Další informace i seznam konzultantů najdete v poptávce Dodávky pro MOL Group na portálu Businessinfo.cz.

Maďarští partneři mají zájem o dodavatele z těchto odvětví:

  • stavebnictví,
  • technologická strojní zařízení, instalace a údržba,
  • elektrická zařízení, instalace a údržba,
  • řízení technologických procesů, instalace a údržba,
  • průmyslové čistění,
  • inženýrské a konstrukční služby.

Komplexní přehled potenciálních českých výrobců a poskytovatelů služeb bude ještě letos předán maďarskému partnerovi, který si vybere firmy, s jejichž zástupci se osobně setká. Jednání budou probíhat v první polovině roku 2018. CzechTrade bude o termínech setkání informovat.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.