logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dálkové odečty a software pro zpracování dat Kamstrup

Základní myšlenkou řešení pro dálkové odečty je nejen přesně a spolehlivě měřit, ale i jednoduše odečítat uživatelsky orientovanými aplikacemi a následně zpracovat data podle požadavků jednotlivých uživatelů.

Dálkový odečet spotřeby READy Kamstrup

Dálkový odečet spotřeby READy

Zapomeňte na odečtové karty k měřidlům, posílání dat přes internet a odhadovaní výpočtů. S novým produktem READy je připravena aplikace pro chytré telefony a tablety, kde máte dálkový odečet na dosah ruky. Nemusíte plánovat nebo se připravovat v předstihu, a nemusíte zbytečně rušit spotřebitele. Jakmile se Váš chytrý telefon nebo tablet nachází v blízkosti odečítaného vodoměru, jsou údaje o spotřebě, z tohoto přístroje, automaticky odečteny.

PcSuite od Kamstrup

Kamstrup ale myslí i na ty uživatele, kteří upřednostňují plně automatizovanou a komplexní správu dat. Přístroje tohoto výrobce nabízejí mnoho dalších funkcí, jejichž monitoring může pomoci správci sítě identifikovat poruchy a tak působit preventivně. Výkonný SW PcBaseIII, PcNetIII a Utili®Driver Vám poskytuje nepřebernou škálu možností v odečtech dat.


Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.