logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Novinka v sortimentu přímotopných konvektorů

Ivigo Professional představuje moderní topidlo s velmi bohatou výbavou

Nový elektrický konvektor je vybaven digitálním programovatelným termostatem, jeho součástí je digitální displej a řídící jednotka s týdenním programem.

Komfort užívání zvyšuje pohybový senzor pro snížení teploty při nepřítomnosti osob, funkce „detekce otevřeného okna“, světelný senzor pro automatický útlum jasu displeje (neruší tak například v noci) nebo pádová pojistka, pojistka proti přehřátí a další užitečné funkce (měření spotřebované energie, funkce proti zamrznutí, zamknutí displeje, funkce adaptivního startu). Součástí balení je závěs pro montáž na stěnu a také plastové nožky, umožňující používat konvektor jako přenosné topidlo. Samotný konvektor obsahuje i integrovanou rukojeť pro jeho snadné přenášení. Novinka je vhodná pro alergiky a astmatiky.

Konvektor Ivigo je standartně vyráběn v šesti základních verzích od 500 W až po 2 500 W, velikostně je přitom rozdělen do tří velikostí. Tělo je vyrobeno z válcovaného plechu o tloušťce 0,8 mm a rám je posílen na 1 mm. Barevné provedení je v bílé barvě RAL 9016 včetně mřížky. Topné těleso je z povrchově upraveného hliníku ve tvaru písmene X, tento tvar zajišťuje dokonalou distribuci tepla díky rozšířeným plochám povrchu. Konvektor splňuje standardy kvality CE, TUV a TS EN ISO 9001:2015.

Přímotopný konvektor Ivigo Professional

FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.