logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Fermacell se představí na veletrhu Dřevostavby jako Spolehlivý materiál pro dřevostavby

Pozor na velké písmeno S ve slově spolehlivý v titulku aktuality – není to překlep, naopak: signalizuje, že Fermacell se v letošním roce zaměří na komunikaci pěti největších výhod materiálů fermacell a slovní spojení „Spolehlivý materiál pro dřevostavby“ je novým mottem, které bude mít premiéru na veletrhu Dřevostavby v Praze.

Největší tuzemský veletrh dřevostaveb – mezinárodní veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů Dřevostavby 2016 – se na holešovickém výstavišti v Praze uskuteční od 4. do 7. února 2016 už po jedenácté a jako tradičně nebude ani letos mezi vystavovateli chybět společnost Fermacell GmbH, o.s. Praha. Expozice firmy bude zcela nová, chybět nebudou novinky v sortimentu ani atraktivní překvapení pro návštěvníky.

Na tradičním místě v pravém křídle, přímo u vstupu z hlavní haly, se na expozici PK9 představí Fermacell s expozicí nejen s novým mottem, ale i s novým designem.

„Návštěvníkům veletrhu i našim obchodním partnerům z oblasti dřevostaveb chceme i na holešovickém výstavišti připomenout pět největších výhod materiálů fermacell, které z nich už celých 45 let dělají absolutní špičku ve svém oboru,“ říká Ondřej Dvořák, obchodní ředitel Fermacell pro Českou republiku a dodává: „Představíme pět vlastností, které z fermacellu dělají „Spolehlivý materiál pro dřevostavby“ a také pět důkazů pro tvrzení, že fermacell je „Lepší než ostatní“.“

45 let historie fermacellu připomene návštěvníkům expozice v tzv. „retro koutku“, který je sestaven z reklamních kampaní firmy od roku 1970.

Fermacell představí na veletrhu nový produkt – protipožární desku Aestuver, která je díky svým vlastnostem vhodná nejen pro profesionály ve stavebnictví, ale lze ji využít například i pro obklad krbové vložky v dřevostavbě. V centru pozornosti budou řešení pro fasády a exteriérové podhledy s materiály fermacell.

O víkendu čeká na návštěvníky malé překvapení a dárek pro každého, ale podrobnosti zatím nebudeme prozrazovat – ostatně přijďte v sobotu nebo neděli na stánek Fermacell a uvidíte.

Od čtvrtka 4. února do soboty 6. února bude výstaviště otevřeno od 10:00 do 18:00 hod., v poslední den veletrhu v neděli se areál uzavře už v 16:00 hod. Celodenní vstupenka stojí 150 Kč.

Zveme vás na expozici Fermacell č. PK9 a těšíme se na společné setkání! Váš Fermacell team!

Vizualizace expozice Fermacell na Dřevostavby 2016 obrázek 1
Vizualizace expozice Fermacell na Dřevostavby 2016 obrázek 1
Vizualizace expozice Fermacell na Dřevostavby 2016 obrázek 2
Vizualizace expozice Fermacell na Dřevostavby 2016 obrázek 2
Vizualizace expozice Fermacell na Dřevostavby 2016 obrázek 3
Vizualizace expozice Fermacell na Dřevostavby 2016 obrázek 3


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.