logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová školení ochrany dřeva pro výrobce nábytku, oken a dřevostaveb

ADLER nabízí nejen široký sortiment produktů nejvyšší kvality, ale také pořádá jedinečná školení pro profesionály z řad lakýrníků, truhlářů, stolařů, výrobců dřevostaveb, architektů a projektantů.

Společnost ADLER vypsala nové termíny na profesní školení pro rok 2023.

Školení jsou určena pro všechny profesionály z řad truhlářů, stolařů, tesařů, výrobců nábytku, oken, dveří, dřevostaveb a další profesionály a výrobní společnosti ve dřevozpracujícím průmyslu.

Letošní novinkou je školení DŘEVOSTAVBY: Ochrana dřeva v exteriéru a interiéru. Toto školení je vhodné pro výrobce dřevostaveb, projektanty, architekty a designéry. Dozví se zde, jak správně ochránit dřevo na fasádách v exteriéru, ale i dřevěné obklady a pohledové prvky ze dřeva v interiéru tak, aby zůstaly dlouhodobě krásné.

Většina školení má termíny v Brně (Troubsko) a Praze. Zúčastnit se jich tak mohou profesionálové z celé republiky.

Školení jsou jako každý rok ZDARMA!

Jejich kapacita je však omezená, proto je nutná předchozí registrace a uhrazení vratného rezervačního poplatku 500 Kč. Přihlásit se můžete přes registrační formulář níže nebo v odkaze na naše webové stránky.

 

V průběhu celého školení je účastníkům poskytnut prostor pro dotazy a každé školení je složeno z teoretické i praktické části, aby si mohli účastníci ověřit a upevnit své nově nabyté znalosti ihned i praxí.

Pro účastníky je navíc připraveno chutné občerstvení!

Školení se rychle plní, proto neváhejte a rezervujte si svůj termín ihned přes online registrační formulář!

 

Místa školení:

Brno: Sídlo firmy ADLER Česko, Jihlavská 770/27, Troubsko

Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta lesnická a dřevařská, Kamýcká 129, 165 00 Praha-Suchdol

Více informací


ADLER Česko s.r.o.
logo ADLER Česko s.r.o.

Společnost ADLER je přední evropský výrobce laků, barev, prostředků na ochranu dřeva a systémů na povrchovou úpravu oken, dveří, podlah, nábytku i dřevostaveb. V sortimentu značky ADLER se nachází více než 10.000 výrobků pro různé oblasti použití ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.