logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Spolu s jarem vítáme nové nositele značky Dřevo je cesta

Výrobci jurt, dřevěných brýlí, nábytku, arboristi, stavaři, architekti, pilaři i truhláři, ti všichni se 19. března 2019 stali nositeli značky Dřevo je cesta.

Do naší komunity se tak už zapojilo 185 firem, živnostníků a institucí. Všichni mají společný cíl. Chtějí spolu s námi ukazovat přínosy využívání dřeva v našem každodenním životě.

Během odpolední akce, která se konala na pražských Vinohradech, se (nejen) noví nositelé dozvěděli více o našem projektu a o Nadaci dřevo pro život, která projekt organizuje. Od Stanislava Poláka, ředitele Nadace, se dozvěděli, že lesů nám v ČR dlouhodobě přibývá, přestože smrku ubývá. Výzkumnice Eva Šuhajdová z brněnského VUT jim pak představila možnosti, které nabízí další druhy stromů v našich lesích pro český průmysl. Přiblížila nám výsledky svého výzkumu o možnostech využívání listnatých dřevin v dřevozpracujícím průmyslu.

Noví nositelé si odnesli balíček s brožurami, letáky a plackami, které budou v dalších měsících rozdávat svým zákazníkům a partnerům pokaždé, když budou chtít vysvětlit, proč je dřevo cesta a kam nás vede. Přejeme mnoho úspěchů.

Spolu s jarem vítáme nové nositele značky Dřevo je cesta

Nadace dřevo pro život
logo Nadace dřevo pro život

Posláním Nadace dřevo pro život je podporovat dřevo jako domácí obnovitelnou surovinu pro každodenní využití, a tím chránit naše neobnovitelné zdroje i pro další generace. Nadace dřevo pro život organizuje každoročně velké množství aktivit, kterými pomáhá ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.