logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fermacell na odborném semináři PURLIVE o využití moderních materiálů v konstrukcích dřevostaveb

Odborný seminář o moderních trendech, postupech a materiálech v konstrukcích dřevostaveb a suché výstavbě organizuje na konci února v Brně společnost PURLIVE. Seminář se koná 27. února 2019 na brněnském výstavišti v Pavilonu P (přednáškový sál P3) a kromě dalších hostů na něm bude svá řešení pro dřevostavby prezentovat i společnost Fermacell.

Seminář je určen pro architekty, projektanty, techniky i majitele stavebních firem a je zařazen do projektu Celoživotního vzdělávání ČKAIT.

Aleš Kráčalík, vedoucí projekce PURLIVE, bude na semináři prezentovat stavební systém PURLIVE. Ten patří mezi SIP (Structural Insulated Panel) systémy, které jako základní konstrukční prvek používají samonosný sendvičový panel.

Ing. Lenka Trandová z ADMD představí na úvod semináře současnou situaci na trhu dřevostaveb a dlouhodobé vývojové trendy u nás a v zahraničí. Zmíní také význam pečlivého výběru projekční a realizační firmy, aktuální legislativu a význam certifikace.

Ing. Jaroslav Benák, technický ředitel FERMACELL, seznámí účastníky semináře se systémovými řešeními fermacell pro dřevostavby. Tématem jeho prezentace bude požární bezpečnost dřevostaveb, akustika a konstrukční detaily.

Kromě výše uvedených hostů vystoupí na semináři i Antonín Bartík, obchodní ředitel firmy VELOX, a Roman Šebek, odborník firmy Covestro.

Přihlášku k semináři si můžete stáhnout na stránkách firmy PURLIVE.

fermacell

Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.