logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ceny za 200 000 Kč. Studenti, ukažte, co umíte ze dřeva!

Máte rádi dřevo a umíte navrhovat stavby? Přihlaste svůj návrh do soutěže „Stavby s vůní dřeva“.

Ceny za 200 000 Kč. Studenti, ukažte, co umíte ze dřeva!

Máte rádi dřevo a umíte navrhovat stavby? Přihlaste svůj návrh do největší české studentské soutěže zaměřené na dřevěné stavění „Stavby s vůní dřeva“. Laické i odborné veřejnosti ukážete svůj talent, zasoutěžíte si a třeba vyhrajete jednu z cen v celkové hodnotě 200 000 Kč! Uzávěrka on-line přihlášek je 30. června 2019.

Soutěž je určena studentům vyšších odborných a vysokých škol, kteří navrhují dřevěné stavby a konstrukce. Hlásit můžete i návrhy vytvořené v rámci ročníkové, bakalářské nebo diplomové práce. Váš návrh by však měl odrážet téma ročníku: Dřevo nás chrání.

Na výběr máte dvě soutěžní kategorie: Dřevěné stavby – malé a velké. V každé kategorii vybere přes léto odborná porota a laická veřejnost jednoho vítěze. Další oceněné studenty zvolí dva partneři soutěže.

Lákavé ceny pro všechny
Každý soutěžící získá certifikát o účasti v soutěži a zpětnou vazbu od organizátora soutěže na své soutěžní dílo. Dále obdrží pozvánku na slavnostní vyhlášení vítězů spojené s rautem a posezením s odborníky z oboru a se seminářem zaměřeným na osobní a profesní rozvoj. Dále obdrží roční předplatné časopisu Dřevo a stavby.

Vítězové získají finanční ocenění 2 x 50 000 Kč a 2 x 10 000 Kč, exkurze do podniků Stora Enso ČR a Kronospan Jihlava, hmotné ceny od společností SEMA a roční předplatné časopisů Dřevařský magazín a Stavebnictví. Všichni vítězové navíc obdrží originální dřevěný diplom Nadace dřevo pro život.


Nadace dřevo pro život
logo Nadace dřevo pro život

Posláním Nadace dřevo pro život je podporovat dřevo jako domácí obnovitelnou surovinu pro každodenní využití, a tím chránit naše neobnovitelné zdroje i pro další generace. Nadace dřevo pro život organizuje každoročně velké množství aktivit, kterými pomáhá ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.