logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Speciální prodejní akce HELUZ 2013 – ušetřete polovinu nákladů na vytápění

HELUZ cihlářský průmys  v. o. s. pro Vás připravila speciální prodejní akci POLOVINA NÁKLADŮ NA VYTÁPĚNÍ ZDARMA. Akce probíhá od 1. 10. 2013 do 31. 12. 2013 a vztahuje se na cihly, stropy, překlady. Vývozy jsou na objednané zboží do 15. 3. 2014. Nabízíme Vám však mnohem víc.

V akci HELUZ bonusy zcela ZDARMA:

  • 1 m KOMÍNU zdarma – tj. např. 16 ks tvarovek na dvojprůduchový komín nebo 8 ks cihelných tvarovek HU nebo DUO na jeden průduch komína nebo 4 ks cihelných tvarovek HM u MINI komínu. Ostatní součásti jako např. vložky a izolace zdarma dodávány nejsou. Podmínkou dodání 1 m komínu zdarma je odběr materiálu HELUZ na hrubou stavbu a odběr komínového systému HELUZ.
  • OKAP zdarma – tj. okapový žlab. Ostatní součásti okapu jako např. háky a svody zdarma dodávány nejsou. Podmínkou dodání okapu zdarma je odběr materiálu HELUZ na hrubou stavbu a odběr střešního systému BRAMAC.
  • CEMIX zdarma
    Samonivelační stěrka 060
    – při odběru materiálu nad 100 m2 – zdarma 10 m2 (4 balení po 25 kg)
    Supertherm TO teplá omítka – při odběru materiálu nad 150 m2 – zdarma 15 m2 (10 balení po 50 l)
    Podmínkou dodání výrobků Cemix zdarma je odběr materiálů HELUZ na hrubou stavbu a odběr výrobků Cemix v daném množství.

Zdarma je dodáván pouze jeden materiál dle výběru zákazníka tj. samonivelační stěrka nebo teplá omítka.

  • OKNA SULKO – jednosklo zdarma
    Trojsklo za cenu dvojskla

    Možnost nákupu trojskla za cenu dvojskla od firmy SULKO je pouze pro zákazníky, kteří se registrovali a odebrali materiál na stavbu od firmy HELUZ. Trojsklo za cenu dvojskla není součástí jiných prodejních akcí firmy SULKO.

Jak získat nabídku?

  • vyplněním elektronického formuláře, po vyplnění Vám na uvedený email zašleme odkaz ke stažení slevového kuponu v PDF, tento kupon je nutný zaslat buď s projektovou dokumentací, popřípadě výkazem výměr (nebo s číslem nabídky, pokud jsme Vám výpočet již dříve zpracovali) na emailovou adresu projekty@heluz.cz.
  • pro vytvoření bezplatné nabídky na střešní krytinu BRAMAC s bonusem okapového žlabu zdarma, zaškrtněte tuto volbu ve spodní části formuláře. Více o systému StabiCor M

Výše slev v akci POLOVINA NÁKLADŮ NA VYTÁPĚNÍ ZDARMA k nahlédnutí zde.
nebo ke stažení zde: Přehled slev

ŽÁDOST O SLEVOVÝ POUKAZ

V případě zájmu vytvoříme nabídku i na jinou variantu zdiva či překladů. Pomůžeme vám s návrhem kladečského plánu stropní konstrukce, vytvoříme nabídku na komín, zařídíme Vám průkaz energetické náročnosti budovy s požárně bezpečnostním řešením.

Více o dalších našich službách na http://www.heluz.cz/sluzby-pro-vas/

Pro výpočet množství materiálu je nutné, aby projektová dokumentace obsahovala čitelné kompletně okótované všechny půdorysy podlaží a všechny řezy. (Pomohou nám i pohledy a v případě, že chcete pomoci se stropem, tak i půdorys stropní konstrukce, popř. krovu, tvaru atd.)

Výpočet materiálového množství z Vašeho projektu Vám rádi vypracujeme ZDARMA

Pokud si zaregistrujete již objednanou nebo vyváženou akci, je získaný registrační kód neplatný a neopravňuje k získání podmínek prezentovaných v akci PNV.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.