logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dotace na veletrh FeuerTrutz 2023!

veletrh FeuerTrutz

Firmy z oboru protipožární prevence mají možnost představit své výrobky v rámci společné expozice na veletrhu FeuerTrutz, kterou ve spolupráci s PKPO organizuje agentura CzechTrade.

Reklama

Působí Vaše firma v oboru protipožární prevence? Chtěli byste prorazit s vašimi výrobky na zahraniční, konkrétně na německý, trh? Veletrh FeuerTrutz, který se koná od 21. do 22. června 2023 v nedalekém Norimberku, Vám může poskytnout tu správnou platformu.

Dotace NOVUMM

Veletrh FeuerTrutz je zařazen do dotačního programu agentury CzechTrade, do OPPIK, projekt NOVUMM. Malé a střední výrobní podniky (MSP) se sídlem, pobočkou či provozovnou mimo Prahu mohou čerpat dotaci 80 tis. Kč. Povinná výše participace firmy je 50 % nákladů. Agentura CzechTrade objedná výstavní plochu a zajistí stavbu stánku včetně zázemí a kuchyňky. Organizace je pro zúčastněné firmy velmi nenáročná, expozice je připravená „na klíč“. Je-li splněna podmínka, že se společné expozice účastní 3 podniky, mohou o dotaci zažádat i MSP vystavující na samostatném firemním stánku!

Chtěli byste využít této příležitosti? Máte zájem připojit se ke společné expozici, nebo získat dotaci na samostatný stánek? Neváhejte nás kontaktovat. V případě dotazů týkající se veletrhu či společného stánku kontaktujte výhradní zastoupení pořadatele v ČR, spol. PROveletrhy: info@proveletrhy.cz, tel.: 775 663 700. Dotazy k dotaci zodpoví zástupkyně agentury CzechTrade paní Dvořáková: michaela.dvorakova@czechtrade.cz, tel.: 724 863 411.

Více k veletrhu FeuerTrutz

V letošním roce představilo na veletrhu FeuerTrutz své novinky 206 vystavovatelů a během dvou dnů zavítalo na akci 5.000 odborníků. Převážná většina návštěvníků (80 %) přichází z Německa. Vystavující firmy prezentují řešení pro pasivní, aktivní i organizační protipožární ochranu.

Více informací k veletrhu FeuerTrutz 2023

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.