logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Poznejte kvality elektronických přístupových systémů

Mít pod kontrolou vstupy a východy u objektu se hodí vždy.

Trh nabízí celou řadu moderních přístupových systémů, které vám poskytnou možnost, jak mít nejen vše pod dohledem, ale díky nim také budete moci regulovat jaké části budovy budou přístupné a pro koho.

Jak a proč regulovat přístup

Zvyšování bezpečnosti je celosvětovým trendem. Mít přehled o pohybu osob v komerčních i soukromých objektech je dnes běžné. Nejen, že se tím eliminuje možnost vniknutí nevyžádaných nebo dokonce nebezpečných osob, ale přístupové systémy nabízejí i další možnosti, jako je například spárování s mzdovými systémy, elektronickými zabezpečovacími systémy, kamerovými systémy, požárními systémy i dalšími systémy v budově.

Přístupové systémy jsou zpravidla tvořeny řídící jednotkou, elektronicky řízenými zábranami v podobě zámků, turniketů, závor nebo dveřních systémů a elektronickými identifikačními předměty. V případě potřeby lze využít i přístupové systémy s interkomem, které umožní obsluze vrátnice nebo recepce vpouštět návštěvy až po jejich prověření.

Různé typy elektronických přístupových systémů poskytuje svým klientům i česká bezpečnostní agentura TOP security. Samozřejmostí je nejen odborná montáž zařízení, ale také její následný servis a revize.

Způsoby, kterými se lze identifikovat

Podle potřeb si můžete zvolit takový typ identifikačního média, které bude pro účel využití pro váš konkrétní případ nejpraktičtější. Využít lze:

  • elektronické čipové karty
  • čipové přívěsky
  • tagy určené k nalepení
  • aplikace v mobilním telefonu
  • GSM snímače,
  • terminály s klávesnicí pro zadání PIN kódu
  • otisky prstů
  • skeny duhovky
  • skeny celého obličeje
  • sken žilní struktury dlaně

Praktické využití přístupových systémů ve vaší firmě

Představte si, že provozujete firmu, kde potřebujete nejen umožnit vstup jen těm, kteří ve firmě pracují, ale chcete monitorovat i pohyb zaměstnanců a návštěv. Pomocí přístupových médií lze nakonfigovat různé úrovně vstupních práv, kdy se například návštěva nedostane do jednotlivých kanceláří, uklízečka nebude moci vstoupit do strojovny nebo řadový pracovník nebude mít přístup na oddělení pracující s chráněnými informacemi.


TOP security, s.r.o.
logo TOP security, s.r.o.

Patříme mezi přední bezpečností agentury v České republice a to už od roku 1992. Veškeré služby zajišťujeme z vlastních zdrojů, proto jsme schopni vám garantovat nejvyšší kvalitu. Pracujeme chytře, systematicky, efektivně. Klientům přinášíme profesionální ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.