logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Akustická deska Wolf PhoneStar TRI získala ocenění Akustický výrobek roku - kročejová neprůzvučnost

Na konferenci Tiché bydlení 2015 zaujala akustická deska porotu především svými nadstandardními vlastnostmi ověřenými nejen v akreditovaných laboratořích, ale rovněž mnoha zatěžkávacími zkouškami stavební praxe.

Akustická deska Wolf PhoneStar TRI, kterou na český trh dodává firma CIUR a.s., získala na konferenci Tiché bydlení 2015 v kategorii Akustický výrobek roku - kročejová neprůzvučnost - první místo.

Výrobek zaujal porotu především svými nadstandardními vlastnostmi ověřenými nejen v akreditovaných laboratořích, ale rovněž mnoha zatěžkávacími zkouškami stavební praxe.
Konference Tiché Bydlení 2015, která se konala 14. ledna v Praze, byla ojedinělou akcí pořádanou Asociací Akustiky českého stavebnictví. Cílem konference bylo zahájení intenzivního boje proti hluku, který, jak organizátoři konference pevně věří, zahájí novou etapu stavební technologie vedoucí ke zvýšení kvality našeho bydlení z hlediska akustiky. V rámci konference byly uděleny také ceny Akustický výrobek roku ve třech kategoriích.

Zvukově izolační desky Wolf® jsou určeny pro vnitřní izolaci podlah, stěn i stropů. Akustické desky Wolf® tlumí zvuk v celém frekvenčním spektru zejména v problematických nízkých hladinách. Desky Wolf® jsou schopny zlepšit kročejový útlum až o 33 dB, vzduchová neprůzvučnost jedné desky je 36 dB. Každodenní stavbařská praxe byla na konferenci obohacena novými informacemi zejména v oblasti akustiky stavebních konstrukcí či akustiky prostorové, která je nejvíce v českém stavebnictví opomíjena a dávána do pozadí. Bylo zřejmé, že všichni přítomní na konferenci příznivě reagovali na ohromný posun tohoto oboru, který akustika na stavbách zaznamenala.

Akustické štítky budov, katalog konstrukcí skutečných Akustických výrobků, vady a nedodělky, na které existuje řešení, prevence v oblasti projektování v podobě akustiky a dispozice, to vše zaujalo posluchače natolik, že byla zahájena příprava druhého ročníku konference Tiché Bydlení 2016.


CIUR a.s.
logo CIUR a.s.

CIUR a.s. je firmou, která patří v oblasti výroby kvalitních celulózových vláken z recyklovaného papíru mezi evropskou a světovou špičku. Ve výrobním závodě v Brandýse nad Labem zpracovává 30 tisíc tun druhotných surovin ročně.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.