logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nebyli jste na veletrhu ISH 2023? Prohlédněte si výrobky oceněné Design Plus. Část 2/3

Voda, příslušenství. Větrání.

Stručný pohled na výrobky, které odborná porota veletrhu ISH 2023 ocenila cenou Design Plus.

Reklama

Přečtěte si také Nebyli jste na veletrhu ISH 2023? Prohlédněte si výrobky oceněné Design Plus. Část 1/3 Přečíst článek

Voda, příslušenství

Freilauf – Vypouštěcí ventil pro umyvadlo

Hersteller: Freilauf GmbH & Co. KG; Výrobce: Freilauf GmbH & Co. KG
Hersteller: Freilauf GmbH & Co. KG
Výrobce: Freilauf GmbH & Co. KG

Vypouštěcí ventil Freilauf je konečně řešením pro ucpané odtoky v koupelně. Inovací je, že zástrčka se aktivuje magnetickým mechanismem. Základna zástrčky se posouvá po nakloněné rovině. Výsledkem je velmi elegantní a přesný pohyb zástrčky. Všechny povrchy, které přicházejí do styku s vodou, mají hladký a kulatý design, takže se snadno čistí a vlasy na nich neulpívají.

Geberit CleanLine50 – Odtokový žlab

Výrobce: Geberit International AG; Design: Christoph Behling Design Ltd.
Výrobce: Geberit International AG
Design: Christoph Behling Design Ltd.

CleanLine50 se vyznačuje moderním a minimalistickým designem. Díky šířce pouhých tří centimetrů a asymetrickému odvodňovacímu kanálu poskytuje vizuální rozmanitost. Je k dispozici ve dvou barvách: broušená nerezová ocel a černý chrom. Odtokový žlab Geberit CleanLine50 má integrovaný sklon, který optimálně odvádí vodu ze sprchy. Praktickou hřebenovou vložku lze snadno a pohodlně vyjmout a rychle opláchnout.

Alcadrain – Odvodňovací žlab

Výrobce: Alcadrain s.r.o.; Design: Alcadrain s.r.o.
Výrobce: Alcadrain s.r.o.
Design: Alcadrain s.r.o.

Fasádní a terasové odvodňovací žlaby jsou vhodné zejména pro odvod povrchové vody, která se hromadí kolem budov při dešti, ale i ze sněhu, který kolem budov rychleji taje.

RP 50 Digital – Tlaková pumpa pro testování těsnosti vodovodních potrubí

Výrobce: Rothenberger Werkzeuge GmbH; Design: Rothenberger Werkzeuge GmbH
Výrobce: Rothenberger Werkzeuge GmbH
Design: Rothenberger Werkzeuge GmbH

RP 50 Digital nabízí snadné použití spojené s robustnost běžné testovací pumpy plus a výhodami digitální techniky. Je vybavena digitálně pracujícím senzorem tlaku pro přesná měření až do 30 bar. Tlakovou křivku lze sledovat na mobilních zařízeních přes Bluetooth. Po měření aplikace vygeneruje zprávu o tlakové zkoušce zabezpečenou proti neoprávněné manipulaci pro spolehlivý důkaz, že test byl proveden správně.

Větrání

Bezrámová vyústka Ergovent Rondo – Ventilační systém

Výrobce: ERGOVENT, UAB; Design: ERGOVENT, UAB
Výrobce: ERGOVENT, UAB
Design: ERGOVENT, UAB

Zažijte krásu bezespárových stropů s bezrámovými vyústkami ERGOVENT pro větrání. Jsou vyrobeny z pevné sádry, mají spolehlivé magnetické držáky, jsou odolné a mají snadnou instalaci. Jedinečný aerodynamický konvexní tvar vyvinutý vědci snižuje víry vzduchu a snižuje hluk při větrání. Univerzální design umožňuje použití pro přívod i odvod vzduchu a lze je barevně upravit shodně s barvou stropu.

Reneo-Fit – Větrací systém

Výrobce: Blauberg Ventilatoren GmbH; Design: Blauberg Ventilatoren GmbH
Výrobce: Blauberg Ventilatoren GmbH
Design: Blauberg Ventilatoren GmbH

Jednotka Reneo-Fit je ideálním řešením pro větrání rodinných domů a bytů s požadovaným průtokem vzduchu až 136 m3/h. Vysoká účinnost a kompaktní rozměry v kombinaci s polotuhým vzduchotechnickým systémem BlauFast umožňují vytvořit flexibilní řešení pro každého klienta jak ve fázi rekonstrukce, tak ve fázi výstavby. Konstrukce pláště z EPP poskytuje nízký SFP. Modely jsou vybaveny entalpickým protiproudým výměníkem tepla pro rekuperaci tepla a vlhkosti.

Fento – Větrací systém

Výrobce: Tense Bvba; Design: Tense Bvba
Výrobce: Tense Bvba
Design: Tense Bvba

Najděte perfektní kombinaci kvality, funkce a designu v řadě Fento. Integrujte ventilační jednotky Xillo hladce do jakéhokoli interiéru a dosáhněte elegantního vzhledu. Nejminimalističtější větrací vyústky na trhu. Tyto minimalistické větrací otvory dostupné ve čtvercové a kulaté verzi lze integrovat do betonu i sádrokartonu, aby dokonale zapadly do každého interiéru. Proud vzduchu je široce nastavitelný.

AxiTone – Ventilátor

Výrobce: ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG; Design: ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG
Výrobce: ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG
Design: ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG

AxiTone je nový třílistý ventilátor ebm-papst a byl speciálně vyvinut pro aplikace v prostředích citlivých na hluk. Díky extrémně nízké hlučnosti s nízkou tonální složkou lze AxiTone ideálně použít jako doplněk k tepelným čerpadlům, kde je nízká hlučnost nejvyšší prioritou, například i pro chladicí/klimatizační jednotky v obytných prostorách.

TROX CONFIGURATOR – Software

Výrobce: TROX GmbH; Design: Squareone GmbH
Výrobce: TROX GmbH
Design: Squareone GmbH

S TROX CONFIGURATOR je projektování kompletní ventilační techniky velmi snadné. Ke komplexnímu online nástroji pro navrhování nových systémových řešení TROX Ox a ke všem dalším produktům TROX pro projekt lze přistupovat prostřednictvím osobního přístupu přes zákaznický portál myTROX. Umožňuje zjednodušené plánování a navrhování složitých stavebních projektů. Design rozhraní TROX CONFIGURATOR je srozumitelný a intuitivní. Systémoví průvodci TROX Ox umožňují prvotní návrh systému s návrhy produktů, cenami a texty nabídek, ve kterých lze pokračovat a vylepšovat je v pozdější fázi projektu, dokonce i v raných fázích projektu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.