logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Design Plus powered by ISH 2019 – potěšení pro oko i ze slov poroty. Část 3.

Dnešní designové okénko z veletrhu ISH bude převážně o vybavení koupelen, ale podíváme se i na zpracování nářadí nebo plynových kotlů a palivových článků.

Reklama

Každý, kdo se zabývá oborem TZB, je určitě rád, pokud používané výrobky plní nejen svoji technickou funkci, jsou ergonomické, ale i dobře vypadají. Vybrat takové bylo i letos základním cílem poroty soutěže Design Plus, za kterou stojí podpora od veletrhu ISH. V následujícím přehledu se můžete seznámit s oceněnými exponáty veletrhu, potěšit oko, ale i se inspirovat mezinárodními trendy.

SO - Armarturenkollektion

SO - Armarturenkollektion (Výrobce: FIMA Carlo Frattini S.p.a.)
Výrobce: FIMA Carlo Frattini S.p.a.

Překvapení s elegantním designem, který za sebou zanechává předchozí limity konvenčního řešení. Charakteristickým rysem konstrukce jsou dvě různě velké otočné rukojeti, kterými lze nastavit teplotu a průtok odděleně. Design, který je neobvyklý ve všech směrech a který je navzdory jasnému jazyku forem nezaměnitelný a dává koupelnám osobní vizáž.

Zehnder Deseo Verso - Heizkörper

Zehnder Deseo Verso - Heizkörper (Výrobce: Zehnder Group International AG)
Výrobce: Zehnder Group International AG

Se svým skleněným povrchem vypadá tento elektrický radiátor elegantní a vysoce kvalitní. Ovládací panel je uživatelsky přívětivý a diskrétně integrovaný do panelu v úrovni očí. Dalším úhledně řešeným detailem, jsou vytahovací kolejnice na ručníky, které zmizí neviditelně za přístrojem, když se nepoužívají, případně je lze zasunout i s ručníkem. Zajímavý produkt, který se snadno instaluje a jehož formální a funkční design přesvědčuje.

Viessmann Vitodens 300 - Gas-Brennwertgerät

Viessmann Vitodens 300 - Gas-Brennwertgerät (Výrobce: Viessmann Werke Allendorf GmbH)
Výrobce: Viessmann Werke Allendorf GmbH

Čistý, striktně přímočarý hranolový design plynového kondenzačního kotle vypadá nadčasově moderně a vejde se do mnoha prostředí. Dobře vyřešený detail je výškově nastavitelný ovládací panel, který slibuje pohodlné použití v každé instalační situaci. Design tak jednoduchý, jak je přesné, věrohodně vyjadřuje i nároky kladené na kvalitu během výroby.

Viessmann Vitovalor PT2 - Brennstoffzellenheizung

Viessmann Vitovalor PT2 - Brennstoffzellenheizung (Výrobce: Viessmann Werke Allendorf GmbH)
Výrobce: Viessmann Werke Allendorf GmbH

Moderní systém palivových článků Viessmann Vitovalor PT2 kombinuje výrobu tepla a elektřiny v minimálním prostoru. Kromě kompaktních rozměrů vypadá dvoustupňový design s čistou přední částí a precizně probíhajícími spoji téměř domácky. Elegantní design, který přináší technologii ze suterénu a činí ji společensky přijatelnou v pravém slova smyslu.

BetteCraft - Waschtisch

BetteCraft - Waschtisch (Výrobce: Bette GmbH & Co. KG)
Výrobce: Bette GmbH & Co. KG

BetteCraft je doslova sochařské umyvadlo z vysoce kvalitní glazované titanové oceli. Elegantně klenutý tvar byl dříve spojován jen s keramikou. Krásný kus propracovaného uměleckého řemesla, což je také impozantní důkaz schopností smaltovaného ocelového materiálu.

ROMAX COMPACT TT - Pressmaschine

ROMAX COMPACT TT - Pressmaschine (Výrobce: ROTHENBERGER Werkzeuge GmbH)
Výrobce: ROTHENBERGER Werkzeuge GmbH

Lisovací nářadí ROMAX Compact TT je o 15% kratší než jeho předchůdce. Takže je vhodný pro použití tam, kde se nehodí větší stroje. Je dokonale vyvážený a pohodlný v ruce. Čistě řešený design, který je velmi kompaktní, ale nabízí i maximální ergonomii. Inovace v oblasti profesionálních lisovacích strojů

Waschtisch- Eccentrico

Waschtisch- Eccentrico (Výrobce: FALPER S.r.l.)
Výrobce: FALPER S.r.l.

Volně stojící umývadlo Eccentrico si umně hraje s geometrií kruhu, odvážně vyčnívající nad válcovou základnu. Vznikající estetické napětí působí na volně stojící výtokovou armaturu. Tento dialog je podpořen harmonickou interakcí různých materiálů a textur. Mimořádný koupelnový nábytek speciální estetiky a elegance.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.