logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Janka opět pod tradičním názvem

Po úspěšném ukončení první etapy restrukturalizace a oživení firmy se noví majitelé rozhodli pro další změny, včetně návratu k původnímu názvu „JANKA Radotín“.

Reklama


Průmyslový výrobní podnik Janka Radotín, a.s. se specializuje na výrobu a dodávky vzduchotechnických a klimatizačních zařízení již od roku 1872

Návrat k původnímu a tradičnímu názvu „JANKA Radotín“

Tato změna je platná od začátku roku 2019 a zahrnuje také rozdělení podnikání společnosti JANKA do dvou sesterských společností. Společnost JANKA Radotín, a.s. a se pod novou právní entitou bude věnovat oblasti vzduchotechniky, průmyslového chlazení a klimatizací a v aktivitách a vývoji v oblasti drážních instalací bude dále pokračovat pod stávající právní entitou JANKA Engineering, s.r.o. Obě společnosti mají shodné koncové vlastníky a zázemí skupiny MULTICRAFT GROUP.

Tato změna však nepřináší zásadnější změnu vůči stávajícím dodavatelům, odběratelům ani zaměstnancům. Obě sesterské společnosti budou nadále sídlit a sdílet stávající administrativní a výrobní prostory a budou vzájemně kooperovat. Jednotliví partneři, kterých se změny dotýkají, budou v nejbližším době kontaktováni s cílem upřesnění současných i budoucích vzájemných vztahů.

JANKA po opětovném přechodu do českých rukou prochází úspěšným obdobím rozvoje, nárůstu obratu, a co je důležité i do kladných čísel v oblasti zisku.
V dalších etapách čeká společnost ještě mnoho práce, ale nadšení a motivace zaměstnanců a přímé zapojení vlastníků do řízení společnosti přináší návrat k původnímu lesku a postavení, které si tradiční značka JANKA zaslouží.
Intenzivní a poctivá práce celého týmu přináší konkrétní výsledky v podobě obnovení důvěry dodavatelů, zvýšení spolehlivosti dodávek a kvality pro zákazníky, ale také obnovení financování výroby bankovními partnery a respekt konkurentů.
JANKA tedy vstupuje do roku 2019 plná elánu a odhodlání splnit určené cíle nárůstu výroby, zisku a prestiže jako spolehlivý dodavatel řešení pro čistý vzduch.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.