logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Voda, teplo, klimatizace – ISH nabízí prostor

Inovativní produkty a systémy pro každého. Specifické informace, další profesní rozvoj a příležitosti pro navazování vztahů pro další. Každé dva roky se TZB veřejnost informuje o trendech na předním mezinárodním veletrhu pro vodu, vytápění a klimatizaci, ISH ve Frankfurtu n.M. Zvláštním rysem ročníku 2019 je opět vícevrstvý komplementární program. Průmysloví odborníci s velmi odlišným zázemím a zkušenostmi mohou prohloubit znalosti o konkrétních praktických tématech a kontaktovat se s dalšími odborníky. Obsah doplňkového programu ISH je zaměřen na pokrytí současných výzev a průkopnického vývoje v tomto odvětví.

Již nyní je k dispozici nový systém, který pomůže obchodním návštěvníkům veletrhu. Rozsah produktů a služeb je rozdělen do tří kategorií. Návštěvníci budou moci intuitivně používat všechny i jednotlivé položky programu k orientaci na veletrhu. Zvláště příznivá je skutečnost, že doplňkový program ISH prakticky sleduje trendy, jako je vývoj v daném odvětví, a pozitivně podporuje interakci odborníků mezi sebou. „Chceme povzbudit lidi, pokoušet je konkrétními tématy. Získané poznatky v doplňkovém programu ISH jim púomohou, aby se cíleně zaměřili na širokou škálu produktů a služeb,“ uvádí Stefan Seitz, ředitel vedení společnosti ISH. „To ušetří obrovské množství času.




Sekce Selection @ ISH zahrnuje např. trendové fórum „Pop up my Bathroom“, renomovanou soutěž „Design Plus“ - která odměňuje vybrané produkty a technické řešení - spolu s řadou prohlídek veletrhu s průvodcem.

Skills @ ISH zahrnuje celou řadu přednáškových fór a další možností. Mezi ně patří fórum ISH Technology and Energy Forum, budovy a realitní fórum - které bude poprvé rozšířeno o fórum BIM @ ISH spolu s fórem pro klimatizaci a chlazení a fórem kamen.


Platforma pro učně, žáky, studenty, akademiky i praktiky

Career @ ISH je věnována podpoře mladých talentů v odvětvích zastoupených na tomto významném světovém veletrhu. Kompetence se například stala setkáním pro účastníky Trainees @ ISH (SHK-Azubis @ ISH), semináře o bezpečnosti při práci poskytují tipy a rady o osobní ochraně a Campus @ ISH poprvé dává univerzitám platformu, na níž se prezentovat sebe a svou práci v oborech techniky prostředí a technických zařízení budov. Kromě toho začínající firmy získají svou vlastní zónu v ISH a zakladatelé firem představí své podnikatelské nápady a inovace produktů. Je to oblast plná příležitostí pro podnikatele v zastoupených oborech, aby se vzájemně setkali a sdíleli podněty.

Kompletní doplňkový program na první pohled naleznete na adrese:
www.ish.messefrankfurt.com/events

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.