logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Schwank přináší inovace na veletrh Chillventa 2024

Schwank se účastní mezinárodního veletrhu Chillventa 2024, který se koná od 8. do 10. října v Norimberku. Tento prestižní veletrh představuje platformu pro inovace v technologiích chlazení a ventilace

Společnost Schwank oznamuje svou účast na mezinárodním veletrhu Chillventa 2024, který se koná od 8. do 10. října v Norimberku. Chillventa je jednou z nejvýznamnějších událostí zaměřených na technologie ventilace, klimatizace a chlazení. Na veletrhu představí Schwank širokou škálu inovativních produktů a řešení, která zefektivní chlazení v průmyslových a komerčních objektech.

Mezi hlavními produkty najdete split klimatizační jednotky, systémy VRF (Variable Refrigerant Flow), centrální i decentrální ventilaci, a především tepelná čerpadla pro budovy, komerční a průmyslové aplikace. Tyto systémy přinášejí výrazné energetické úspory a vysoký komfort, čímž splňují stále přísnější požadavky na energetickou účinnost a udržitelnost.

Těšíme se na setkání s našimi obchodními partnery, odborníky i novými zákazníky, kterým rádi představíme, jak naše technologie mohou zlepšit jejich energetickou účinnost. Navštivte nás na veletrhu Chillventa 2024 v hale 4, stánek 4-120, a objevte nejnovější inovace v oblasti průmyslového chlazení.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.