logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vítězem soutěže Grand Prix o nejlepší exponát roku vyhrál Ventishop s anemostaty Ergovent

V rámci veletrhu ForArch byly udělovány ceny Grand Prix za nejlepší exponáty roku. Letos tuto prestižní cenu získala společnost Ventishop s.r.o. za své bezrámečkové anemostaty Ergovent.

Mezi posuzovaná kritéria soutěže patřily technické parametry, progresivní technologie, materiály, energetická úspornost, ekologická hlediska, přednosti produktu, jeho uplatnění na trhu a nápaditost řešení. Po pečlivém prostudování podkladů a prezentací exponátů se odborná porota v čele s prof. Ing. Karlem Kabele, CSc. rozhodla udělit cenu právě společnosti Ventishop s.r.o. za anemostat Ergovent Rondo.

"Vítězství v soutěži Grand Prix je pro nás obrovskou odměnou za veškerou práci našeho týmu nejen během veletrhu, ale celého roku." uvedl majitel firmy Ventishop s.r.o., Miroslav Štufka. Ventishop je oficiálním distributorem těchto anemostatů v České republice.

O výjimečnosti těchto produktů svědčí i další dříve získaná ocenění, jako RedDot Design Award nebo ISH Design Plus. V praxi si architekti chválí zejména jejich dokonalou integraci se zbytkem prostoru díky možnosti přetření barvou stropu. Montážníci a stavitelé oceňují snadnou instalaci a možnost jednoduché regulace průtoku vzduchu. Zákazníci chválí zejména jejich vzhled a to, že se kolem nich neusazuje prach díky antistatickým vlastnostem sádry, z které jsou neviditelné anemostaty vyrobeny.

| 👉 ANEMOSTATY ERGOVENT NALEZNETE NA TOMTO ODKAZU 👈 |


Ventishop s.r.o.
logo Ventishop s.r.o.

Specialista na vzduchotechniku. Jsme tu pro Vás od roku 2016 a máme vše pro kutily i profesionály. Nabízíme široký výběr domácích, komerčních i průmyslových ventilátorů, rekuperací, vzduchotechnických komponentů, potrubí a příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.