logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Začátek topné sezóny 2024 – novinky od FLAMENU!

S příchodem chladnějších dnů nastává ideální čas připravit se na topnou sezónu 2024, která přináší řadu novinek v oblasti vytápění. Flamen si pro vás připravil těchto novinek rovnou více.

Jedná se o modely Vesta a Max Massiv, které vás nejen zahřejí, ale také obohatí váš domov o stylový designový prvek.

Vesta

Model Vesta je ideální volbou pro milovníky moderního designu. Tento krb se vyznačuje čistými liniemi a minimalistickým vzhledem, který snadno zapadne do jakéhokoli interiéru. Kromě toho, že skvěle vypadá, je i vysoce efektivní a šetrný k životnímu prostředí.

Max Massiv

Tato robustní kamna z mastku nabízejí nejen výborné akumulační schopnosti, ale také unikátní design, který se stane dominantou vašeho domova. Doba sálání těchto velikánů je až 24 hodin! Ať už tedy chcete vytápět větší prostory, nebo si jen užívat pocit příjemného tepla, Max Massiv vám poskytne oba aspekty.

Připravte se na topnou sezónu s těmito exkluzivními novinkami či s našimi starými známými jako například DROP, RONDE CENTRAL, DOMINO či ostatní modely z mnoha kategorií krbů a kamen.

Pro více informací navštivte naše webové stránky www.flamen.cz nebo náš showroom v Brandýse nad Labem nebo nám napište na flamen@flamen.cz.

Více informací


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.