logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Master Therm a ATREA zvou na veletrh FOR ARCH 2024

Tepelná čerpadla špičkové kvality a tuzemská jednička v systémech řízeného větrání, to jsou společnosti Master Therm a ATREA, které Vás nyní společně zvou k návštěvě mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH.

Navštivte nás v hale 1, u stánku B17, kde Vám představíme naši širokou nabídku tepelných čerpadel typu vzduch-voda, země-voda a voda-voda, které jsou oblíbené nejen v České republice, ale i v západní Evropě. Zvláštní pozornost věnujeme novince v naší nabídce – tepelným čerpadlům s ekologickým chladivem R290, která splňují nejnovější nařízení Evropské unie o fluorovaných skleníkových plynech (F-plynech). Právě tento druh zařízení postupně nahrazuje produkty, které používaly chladiva s F-plyny, a pomáhá tak chránit životní prostředí.

Přijďte se seznámit s naší nabídkou a uvidíte, že se i tepelná čerpadla dokáží přizpůsobit přesně potřebám Vašeho domu nebo firmy. Díky spojení Master Therm a ATREA navíc získáváte možnost řešit systém vytápění a větrání vašich nemovitostí ještě snáze a komplexně pod jednou střechou. Česká výroba ve spojení s naší technickou podporou a servisem nabízí unikátní záruky, klidný průběh instalace a roky ověřenou zákaznickou spokojenost.

Specialisté z Master Therm a ATREA, kteří vám na stánku budou k dispozici, se už těší na Vaši návštěvu.

Více informací


Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.
logo Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.

Master Therm je český výrobce tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda, voda-voda s certifikací EHPA a registrací pro dotace. Tepelná čerpadla s tradicí od roku 1994 pro rodinné i bytové domy a průmyslové objekty všech velikostí. Výroba, projekt, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.