logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Prezentace Zehnder na veletrhu FOR ARCH 2024 – designové radiátory a komfortní větrání s rekuperací

Potřebujete komplexně a úsporně řešit optimální vnitřní klima v interiéru bytu, domu nebo firmy? Navštivte stánek Zehnder na veletrhu FOR ARCH 2024.




Společnost Zehnder Group nabízí komplexní řešení vytápění, větrání a chlazení rodinných domů, bytů i komerčních objektů. Je jedničkou v rekuperacích a ve výrobě designových ocelových článkových radiátorů. Špičkové technologie, výkonné a zároveň energeticky úsporné systémy zajišťují zdravé klima a čerstvý vzduch celoročně, komfortně a s úsporou energie i provozních nákladů.

Kromě reprezentativního výběru toho nejlepšího z oblasti řízeného větrání, designových radiátorů a stropních sálavých panelů značka Zehnder představí:

  • Mimořádně výkonnou prostorově úspornou větrací jednotku Zehnder ComfoAir Flex, která je nejen vhodná k instalaci i ve stísněných prostorech podhledů nebo úzkých chodeb, ale je také aktuálně nejtišší větrací jednotkou na trhu. Jednotka FLEX je k dispozici s předehřívacím registrem pro protizámrazovou ochranu.
  • Unikátní technické řešení koupelnového designového radiátoru Zehnder Tetris z výběrové studiové kolekce Zehnder Studio Collection. Inovativní radiátor Zehnder Tetris získal prestižní Red Dot Design Award a hrdě nese titul Red Dot Award Winner.
  • Stropní sálavé panely pro komerční využití Zehnder ZFP Urban, které jsou speciálně navržené pro kancelářské budovy, prostory stravovacích zařízení nebo restaurace.

Přijďte si pro inspiraci, objevte krásný a funkční design, poraďte se s našimi zástupci.

Těšíme se na vaši návštěvu na stánku Zehnder:

  • 1C10 (hala 1, sektor C, stánek 10)
  • veletrh FOR ARCH od 17. do 21. 9. 2024
  • PVA EXPO PRAHA v Letňanech

Více informací


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Značka Zehnder nabízí komplexní energeticky úsporná řešení pro komfortní a zdravé klima v interiéru: designové radiátory, komfortní větrání s rekuperací tepla, stropní sálavé vytápění a chlazení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.