logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ušetřete až 50% nákladů za vytápění přechodem na peletový kotel

Vytápíte váš dům plynem nebo elektrickou energií? S přechodem na peletový kotel můžete ušetřit až 50% nákladů. Seznamte se s výkonnými a efektivními kotli Kalor.

Kalor nabízí špičkové peletové kotle, které představují ideální řešení pro efektivní a ekologické vytápění. Díky své dlouholeté zkušenosti a inovativnímu přístupu se Kalor stal lídrem na trhu s peletovými kotly, které jsou ideální pro vytápění domácností i menších firem.

Hlavní Výhody Kotlů Kalor

  • Vysoká Účinnost: Kotle Kalor dosahují účinnosti přes 92 %, což výrazně snižuje spotřebu paliva a náklady na vytápění.
  • Ekologické Řešení: Peletové kotle jsou šetrné k životnímu prostředí díky nízkým emisím CO2 a možnosti využití obnovitelných zdrojů energie.
  • Snadná Obsluha: Díky automatickému provozu a možnosti dálkového ovládání přes WiFi a mobilní aplikaci jsou kotle velmi uživatelsky přívětivé.
  • Kompaktní Design: Kotle mají kompaktní rozměry, což umožňuje jejich instalaci i v menších technických místnostech.
  • Minimální Údržba: Kotle jsou navrženy tak, aby vyžadovaly co nejmenší údržbu, což zvyšuje pohodlí uživatele.
  • Bezpečné vytápění: Díky integrovaným bezpečnostním systémům od výrobce, nehrozí přetopení kotle při výpadku elektrické energie.


Podívejte se na modelový příklad vytápění rodinného domu.

Pro více informací se na nás neváhejte obrátit. Poskytujeme bezplatné technické konzultace pro posouzení vhodnosti daného kotle pro vaši nemovitost.

Více informací


Centrum Vytápění - RJ Trading s.r.o.
logo Centrum Vytápění - RJ Trading s.r.o.

Internetový obchod s širokou nabídkou kotlů, krbových kamen, tepelných čerpadel, kachlových kamen, sporáků na tuhá paliva, vysavačů popela ad. Poskytujeme odborné i dotační poradenství. Vzorková prodejna v Táboře.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.