logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Čerstvý vítr do českých domovů: 4heat přináší špičkové rekuperace WANAS

Inovativní rekuperační jednotky WANAS nyní exkluzivně v nabídce 4heat. Unikátní rekuperace 4v1, která kombinuje větrání, zvlhčování, vytápění a chlazení v jednom zařízení.

Zajímá vás čerstvý vzduch i příjemné klima doma? 4heat právě rozšiřuje své portfolio rekuperačních jednotek WANAS. Získaná exkluzivita nám umožňuje nabídnout moderní řešení pro efektivní výměnu vzduchu a zlepšení kvality vnitřního prostředí. Díky nim můžete mít doma stále čerstvý vzduch a příjemné klima.

Rekuperační jednotky WANAS poskytují optimální ventilaci a udržují stabilní teplotu v interiéru. Jsou ideální pro všechny typy budov, od rodinných domů až po komerční objekty, a přispívají ke zdravějšímu životnímu prostředí uvnitř.

WANAS není jen další značka na trhu. Jde o skutečnou technologickou špičku, která posouvá hranice toho, co od rekuperace můžete očekávat. Naše jednotky jsou vybaveny moderními technologiemi, které zajišťují tichý a efektivní provoz, a jsou snadno ovladatelné.

Co nabízí rekuperace WANAS navíc oproti standardním jednotkám?

  • jednotka COMBO a její 4v1 - větrání, zvlhčování, chlazení a dohřev (i s tepelným čerpadlem)
  • hliníkový, plastový nebo entalpický rekuperátor
  • ModBus RTU
  • dotykový displej a integrovaný internet modul
  • levné náhradní filtry
  • ...a mnoho dalšího

A to nejlepší? O vše se postará 4heat. Od prvotní konzultace přes návrh systému až po instalaci a následný servis - vše z jedné ruky a s garancí kvality. K projektu přistupujeme komplexně, řešíme také následné komponenty (potrubí, distribuční boxy, designové vyústky apod.) pro zajištění spokojenosti při provozu rekuperace.

Napište nám na rekuperace@4heat.cz a získejte bezplatnou konzultaci svého projektu.

Zpráva - 4heat a exluzivní zastoupení rekuperace Wanas


4heat s.r.o.
logo 4heat s.r.o.

Řešíme komplexně vytápění a chlazení průmyslových hal (sklady, autosalony, výroby,...) a domácností. Projekt zajišťujeme na klíč = konzultace, projekt, montáž a servis. Výhradní zastoupení pro ApenGroup a Carlieuklima. Pro domácnosti (rodinné domy a byty) ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.