logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Peletová kamna bez potřeby elektrického proudu

Dříve jsme znali jen peletová kamna, která ke svému provozu potřebují elektřinu, nyní ale máme novinku – peletová kamna bez potřeby elektrického proudu!

Co jsou to ty pelety?

Je to moderní, efektivní a pohodlný způsob vytápění, který je čím dál tím více oblíbený. K výtopu se používají takzvané dřevní pelety, což jsou slisované granule válcovitého tvaru o průměru 6–25 mm. Vyrábí se z dřevního odpadu ve specializovaných výrobnách tzv. peletárnách.

Pelety mají vysokou výhřevnost, zůstává po nich minimum popela a jsou velice ekologické. Patří tak k nejčistším palivům vůbec. Navíc jsou výhodné pro svojí příznivou cenu oproti elektřině či plynu.

Topení bez potřeby elektřiny

Ano, i to už nyní zvládneme se značkou Altech! Tato kamna nejsou automatizována, ale místo toho používají systém tzv. mikrozplyňování. Pelety se do těchto kamen nasypou a shora zapálí, kdy oheň postupně prohoří až na dno hořáku. Navíc si z těchto kamen můžete udělat i kamna na dřevo, díky vyndavacímu roštu a popelníku.

Výhody v bodech:

  • Pelety jsou mezi lidmi oblíbené pro jejich vysokou výhřevnost
  • Po peletách zůstává minimum popela a jsou velice ekologické
  • Oproti ostatním peletovým kamnům nepotřebují ke svému provozu elektrický proud
  • Holandská kvalita

Pokud máte otázky nebo potřebujete více informací, nezapomeňte se podívat na naše webové stránky www.flamen.cz.


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.