logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zlatá Merkurova medaile HK ČR pro Ing. Josefa Slováčka


Zlaté Merkurovy medaile HK ČR, společné foto. Ing. Josef Slováček třetí zprava, foto CTI ČR

Ing. Josef Slováček je průkopníkem a zakladatelem rozvoje nových technologií v oboru technických zařízení staveb, především ve vytápěcí technice.

Večer před konáním 36. sněmu Hospodářské komory CTI ČR se uskutečnil společenský večer, na kterém byly již tradičně předávány Merkurovy medaile HK ČR těm, kteří významně přispěli k rozvoji podnikání a činnosti HK ČR.

Z členů Cechu topenářů a instalatérů České republiky byl nominován prezidentem Bohuslavem Hamrozim pan Ing. Josef Slováček, který si převzal nejprestižnější ocenění, zlatou Merkurovu medaili.

Ing. Josef Slováček je průkopníkem a zakladatelem rozvoje nových technologií v oboru technických zařízení staveb, především ve vytápěcí technice. Je členem prezidia Cechu topenářů a instalatérů České republiky, byl předsedou správní rady Asociace pro využití tepelných čerpadel v České republice. Věnuje se přednáškové činnosti a publikační činnosti. Je autorem řady odborných článků tepelná čerpadla v teorii a praxi. Své zkušenosti dovede předat nejen mladší kolegům ale i budoucím instalatérům. Zabývá se odbornou osvětou, určenou pro řemeslníky a topenářské firmy.


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.