logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Datalogger s vestavěným 4G modemem a záplavovým čidlem - U3832G

Představujeme inovativní bezdrátové zařízení, které efektivně monitoruje a upozorňuje na případný únik vody v různých prostředích.

Datalogger U3832G slouží k měření teploty, relativní vlhkosti, teploty rosného bodu pomocí interních senzorů, a navíc pomocí připojeného záplavového detektoru LD-81 k indikaci zaplavení prostor vodou.
V případě překročení nastavených mezí umožňuje zasílání alarmových SMS a JSON zpráv přes 4G datové připojení. Měřené hodnoty mohou být zasílány do internetového úložiště COMET Cloud, což je kompletní monitorovací, alarmovací a analytický systém.

Je také možné nastavit pravidelné zasílání JSON zpráv do programu COMET Database, případně do uživatelských SW, které dokáži data zpracovat. Interval zasílání je nastavitelný. Alarmy jsou rovněž indikovány lokálně na přístroji pomocí LED, LCD a akusticky.
Záznam je také prováděn do energeticky nezávislé elektronické paměti. Údaje lze kdykoli přenést dodaným kabelem do osobního počítače přes rozhraní USB-C.

Datalogger má vestavěný dobíjecí akumulátor, na nutnost dobití akumulátoru Vás přístroj sám upozorní prostřednictvím alarmových správ.

GSM datalogger obsahuje kalibrační list s deklarovanými metrologickými návaznostmi etalonů, který vychází z požadavků normy ČSN EN ISO/IEC 17025.

Více informací o přístroji naleznete zde.


COMET SYSTEM, s.r.o.
logo COMET SYSTEM, s.r.o.

Vývoj a výroba průmyslových a interiérových snímačů teploty, vlhkosti, atmosférického tlaku, koncentrace CO₂ pro techniku budov. Analogové výstupy 4-20mA, 0-10V. Sériové výstupy RS485, RS232. Ethernetové rozhraní - http, smtp, snmp, SOAP, telnet, www ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.