logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

IVAR.2.0 Klimatizace bez venkovní jednotky s ekologickými chladivy

IVAR.2.0 – vnitřní kompaktní jednotka pro úsporné a efektivní chlazení i vytápění obytných prostor s ekologickými chladivy od italského výrobce INNOVA.

Všechny komponenty klimatizace (včetně kompresoru a ventilátorů) jsou umístěny v jednom kompaktním monobloku. Jednoduchá a flexibilní instalace jednotky IVAR.2.0 spočívá v provrtání dvou prostupů obvodovou zdí objektu do venkovního prostředí. Jednotka může být umístěna nízko nad podlahou, ale i vysoko u stropu.

Všechny modely jednotek IVAR.2.0 (09-10-12-15HP DCIN) nabízejí kromě chlazení (rozsah chladicích výkonů od 1,73 až po 2,87 kW dle modelu) i možnost vytápění (rozsah topných výkonů od 1,71 až po 2,75 kW), ale také pouze cirkulaci vnitřního vzduchu bez ovlivnění pokojové teploty, či odvlhčování. Modely ELEC jsou navíc vybaveny vestavěným pomocným elektrickým topným tělesem.

Díky invertoru, který přizpůsobuje otáčky motoru ventilátoru a kompresoru aktuálním potřebám, zajištují úsporný provoz v energetické třídě A, či dokonce A+.

Všechny modely mají stupeň krytí IPX0, jsou vybaveny rotačním kompresorem a jejich hlučnost se pohybuje v hladině 27–43 dB(A) při min., resp. max. otáčkách kompresoru.

Jednotky jsou nabízeny již jen s ekologickými chladivy R32 nebo R290, která jsou šetrná k životnímu prostředí a mají velmi nízký potenciál globálního oteplování.

Jednotky je možné ovládat přímo z dotykového panelu, dálkovým ovladačem nebo přes Wi-Fi pro dálkové řízení přes aplikaci InnovApp Dvatečkanula pro chytré telefony (se systémy Android a iOS).

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.