logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

NOVÝ snímač teploty a vlhkosti s výstupem 4-20mA, typ P3116

P3116 může na první pohled působit nenápadně, ale obsahuje velké inovace. Díky své jedinečné konstrukci se náš senzor dokonale přizpůsobí jakémukoli prostředí.

Představujeme NOVÝ snímač teploty a vlhkosti s výstupem 4-20mA, typ P3116 jehož klíčovými výhodami jsou:

Flexibilní připojení - náš senzor má odnímatelnou sondu, což zjednodušuje instalaci. Není třeba vrtat velké otvory, protože sondy a kabely jsou navrženy pro maximální flexibilitu a minimální zásah do konstrukce.

Vyměnitelné sondy - V případě poškození nebo potřeby změnit typ měření můžete sondy snadno a rychle vyměnit. Každá sonda obsahuje kalibrační konstanty, takže po výměně není třeba provádět další nastavení.


Digitální technologie - Pokročilý digitální výstup zajišťuje, že data jsou vždy přesná a spolehlivá. Naše technologie vám umožňuje udržovat kontrolu nad prostředím s maximální přesností.

Měřicí rozsah teploty: -20 až +80 °C, přesnost ±0,4 °C.

Měřicí rozsah relativní vlhkosti: 0 až 100 % RV, přesnost ±1,8 % RV v rozsahu 0 až 90 %RV při 23 °C.

Proč si vybrat zrovna novou P3116?
Protože nabízí jedinečné výhody v oblasti účinnosti, přesnosti a flexibility. Ideální pro moderní domácnosti, kanceláře a průmyslové provozy. S naším senzorem teploty a vlhkosti vstoupíte do nové éry monitorování prostředí! V ceně přístrojů je kalibrační list od nás jako výrobce a na přístroje je poskytována záruční lhůta v délce 3 roky.

Více informací o přístroji naleznete zde.


COMET SYSTEM, s.r.o.
logo COMET SYSTEM, s.r.o.

Vývoj a výroba průmyslových a interiérových snímačů teploty, vlhkosti, atmosférického tlaku, koncentrace CO₂ pro techniku budov. Analogové výstupy 4-20mA, 0-10V. Sériové výstupy RS485, RS232. Ethernetové rozhraní - http, smtp, snmp, SOAP, telnet, www ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.