logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Objevte sílu masku pomocí akumulačních kamnech Altech

Akumulační mastková kamna Max B Depot od značky Altech
Akumulační mastková kamna Max B Depot od značky Altech

Akumulační mastková kamna jsou fascinujícím řešením pro vytápění domů. Přinášejí dlouhotrvající teplo a mohou být skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitu a účinnost. Pojďme se spolu s námi podívat na některé klíčové vlastnosti těchto kamen.

Mastek jako základní materiál

Mastková kamna jsou vyrobená z přírodního kamene zvaného mastek. Tento kámen má vynikající akumulační vlastnosti – uchovává teplo a poté ho rovnoměrně uvolňuje. Toto teplo je srovnatelné s infračerveným teplem slunce, což je nejpřirozenější teplo, které existuje a ohřívá předměty v prostoru. Mastek je navíc odolný vůči vysokým teplotám a má velmi dlouhou životnost.

Dlouhá doba udržení tepla

Po dvou hodinách topení dokážou mastková kamna akumulovat velké množství tepelné energie, kterou pozvolna uvolňují až po dobu 48 hodin (délka sálání závisí na množství hmoty). To znamená, že nemusíte neustále přikládat dřevo a váš dům zůstane teplý i dlouho po vyhasnutí ohně.

Ekologický aspekt

Mastková kamna jsou výbornou volbou, pokud se zajímáte o životní prostředí. Využívají pouze minimum paliva (v tomto případě dřeva) a mají příznivý vliv na energetickou náročnost budovy. Jsou také nezávislým zdrojem energie, což je výhodné, zejména v případě častých výpadků proudu.

Pokud hledáte kamna, která nabízejí dlouhotrvající teplo a kvalitu, podívejte se na naši nabídku na www.flamen.cz.

Více informací


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.