logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Výkonná fotovoltaika VICTRON na klíč, co se vyplatí

Pořiďte si výkonnou fotovoltaickou elektrárnu na klíč s K&V ELEKTRO od 289 000 Kč! Soláry můžete mít na střeše už letos v květnu!

Solární set obsahuje již vybavený rozvaděč SW POWER TP VICTRON 900 se 3 střídači Victron Multiplus-II 48V/3kVA, což jsou DC-AC hybridní měniče s celkovým výkonem 9 kVA. Tento rozvaděč je tak již nakonfigurován, instalace proto trvá o to méně času. Rozvaděčová skříň má také oproti své 1. verzi až o 50 % účinnější chlazení.
Tři samostatné střídače v rozvaděči poskytují tu výhodu, že se napájí na 3 fáze zvlášť. Kromě toho, že se lépe se řeší výkonové ztráty, dochází k rovnoměrnějšímu rozložení elektrické energie mezi jednotlivé fáze. Provoz elektrických spotřebičů po domě je tak stabilní a spolehlivější. To poznáte také v případě, že dojde k výpadku proudu. FVE se automaticky přepne do režimu off-grid, kdy spotřebiče odebírají elektrickou energii pouze z baterií a/nebo panelů za minimální šance, že spadne celý systém a vypadne proud.
Součástí fotovoltaického setu je bateriové úložiště WINSTON 48V/10kWH/200AH E, které obsahuje BMS jednotku a nejkvalitnější a nejstabilnější fotovoltaické baterie na českém trhu VICTRON. Baterie VICTRON disponují životností 8 000 cyklů při 90% hloubce vybití s téměř žádnou samovybíjecí schopností.
K solární sestavě jsme přidali mimořádně odolné panely ULICA s certifikací TÜV, které mají až o 12 % vyšší účinnost než panely běžné. Celková účinnost solárního panelu je 20,93 %.
Nabízíme pouze tu nejvyšší kvalitu, jakou můžete dostat. Vše zařídíme za vás - od projektové dokumentace po vyřízení dotací i samotnou instalaci.

Více informací o nabídce


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.