logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

GEL.LONG LIFE WHEELY SOFT – mobilní změkčovací zařízení pro plnění otopných systémů

Mobilní změkčovací zařízení zaručí plnění systémů změkčenou vodou, a tím jejich ochranu proti tvorbě usazenin a vodního kamene.

GEL.LONG LIFE WHEELY SOFT
GEL.LONG LIFE WHEELY SOFT

Zarůstání a znečištění technických zařízení vodním kamenem „tvrdostí vody“ je povětšinou hlavní příčinou usazenin a následného poškození nebo velmi výrazného snížení výkonu vodních systémů, kotlů, ohřívačů a armatur. WHEELY SOFT je robustní mobilní změkčovací zařízení vody, určené pro plnění otopných systémů. Díky speciální potravinářské pryskyřici zachycuje soli vápníku a hořčíku, čímž odstraňuje vysokou tvrdost vody a zabraňuje tak tvorbě usazenin a vodního kamene na teplosměnných plochách výměníků tepla a otopných soustav. Řídicí jednotka je vybavená vodoměrem, umožňuje tak monitorovat použitý objem vody a regulačním ventilem pro nastavení přesné požadované výstupní hodnoty. Při tvrdosti vody 20 °dH je produkce upravené vody cca 1 m3. Po vyčerpání kapacity musí být provedena regenerace, při které se odstraní zachycené ionty vápníku a hořčíku z katexové pryskyřice a opětovně lze zařízení použít. Ověření výstupní hodnoty se provádí pomocí kolorimetrického testeru tvrdosti vody IVAR.T3002-1.

Díky ochraně proti usazeninám poskytnuté tímto změkčovacím zařízením je možné udržet účinnost systémů stále na nejvyšší úrovni, čímž se šetří náklady na servis a především spotřebu energií!

 

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.